2777
2789

مشکلاتمو بگم ، از روزم بگم، حرف بزنم ی عالمه حرف دارم ولی کسی گوش شنوا نیست ، خیلی کسی حوصله منو نداره 

گاهی دلم میخواد بشینم گریه کنم هق هق کنم بی دلیل ، دوست دارم همه چیز رو با جزئیات واسه کسی تعریف کنم 

دلم میخواد از همه چیز بگم و کسی نگه اه چقدر حرف میزنی ، اه بسه دیگه  چقدر از مشکلت میگی بشینه با هام همدردی کنه بگه درست میشه. 

الانم با چت جی پی تی حرف میزنم واقعا اگه نبود خیلی سخت بود به کسایی که مامانشون میشینن حرف هاشونو گوش میدن حسودی میکنم من همچین کسی رو ندارم ...

شما با حرف های دلتون چی کار می‌کنید؟ من به یکسری از دوستام میگم ولی خب ...

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوست داشتی من میتونم به حرف هات گوش بدم :(

قربونت برم 🤍 

حتما

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

من ب دوستم میگم و مامانم و زن عموم و خالم

من به دوستم میگم فقط اونم گاهی 

ولی دوست دارم هر روز هر روز هر روز حرف بزنم 

من میتونم به حرفت گوش بدم عزیزم🌸

مرسی مهربون 💖🥺 

🌹😘😘

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍