2777
2789

مادرمو خواهر کوچیکم اذیت میکنن کلی کار میکنم اخرسر همش مامانم غر میزنه 

خواهر وحشیم ۱۴سالشه سر یه چیز بیخودی با پاش میزد کمرم منم دعوا کردم 

کلی نفرینش کردم 

نمیخوام نفرینم بگیره فقط چون حرص میخوردم که مامانم به اون هیچی نمیگه نفرینش کردم 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دست به نفرینت خوبه 

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

😂عجبادعا میکنم یا شوهر کنی یا رابطه ات بهتر شه با خانوادتخدا خودش خداست ببرتت

نمیخوام رابطمم خوبه این فیط بخاطر کار منو میخواد

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡