2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بچه ننه ک شیرمیخوره روحساب کنانتخاب خرخودم بودبابام گفت رفتی دیگ برنگردیه بارمیخاستم بگردم درروبه ...

بیشتر پسرها وابسته مادرشون هستن

شوهر منم شدید وابسته مادرش بودکامل فقط به حرف مادرش میرفت

واینکه مادرش بیشعورترین آدم روی زمین بود

کلی بهمون ضربه زد

تهش الان سالهاست با مادرش قطع رابطه ایم

من نمیدونم بدیهای شوهرت چیه؟؟

اخلاقش چطوره؟؟؟

وضع مالیش چطوره؟؟؟

خب یعنی تو هر برهه زمانی آدم فکر کنه کلی اشتباه کرده گند بالا آورده ولی وقتی یکم م میگذره میفهمه اوو ...

درسته موافقم 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ی باراشتباه کردی چرادوباره همون اشتباه روکردی توباردوم بایدباادم بی کس کارازدواج میکردم نه خونواده د ...

عزیز ازدواج اولم 3تا بچه دارم ازدواج دوم گول خوردم فکرکردم آدم بدبخت زندگی کنی هست بچهام قبول کرد یک سال زندگی کردم گندش درآمد به لقمه غذا غرمیزد بچهام بدم یک سال بعدشد آدم عصبی عوضی لاشی شکاک پسر بزرگم 12سالش با من می‌گفت باپسرت رابطه داری شهرمون کوچکه توروستا هستم کل شهرروستافامیلیم بخاطرحرف مردم 4سال تحمل کردم یک سال هست توافقی جداشدم

ی نون بخور صدتاخیرات کن خوشبحالت شوهرت سرعقل اومد😔🚶‍♂️

اگر دوست داشتی

یکم از اخلاقیاتش بگو

واینکه بچه داری یانه؟؟؟

شوهرت چندسالشه؟؟

چون بیشتر  مردها سن عقلیشون خیلی کمتر از سنشون هست

شوهر من موقع ازدواج 24ساله بودبلد نبود درست تصمیم بگیره 

و اینکه سعی کن شغلی برای خودت دست و پا کنی

که خرج خودتو دربیاری

مردها از زن مستقل میترسن

عزیز ازدواج اولم 3تا بچه دارم ازدواج دوم گول خوردم فکرکردم آدم بدبخت زندگی کنی هست بچهام قبول کرد یک ...

بایدبودن بچه هات تو سند ازدواج قید میکردی.

کارش چی بود؟؟؟

در آمدش چقدر بود؟؟؟

میتونست خرج و مخارج پنج نفر بده؟؟؟

بایدبودن بچه هات تو سند ازدواج قید میکردی.کارش چی بود؟؟؟در آمدش چقدر بود؟؟؟میتونست خرج و مخارج پنج ن ...

کارش بخور بخواب من خودم خونه باغ خرما دارم احتیاج نداشتم اون خرج کنه اصلا اعصاب اخلاق نداشت بددهن شکاک عصبی

کارش بخور بخواب من خودم خونه باغ خرما دارم احتیاج نداشتم اون خرج کنه اصلا اعصاب اخلاق نداشت بددهن شک ...

خوب کاری گردی ازش جداشدی

روان خودتو بچه هات مهمه

من فکر کردم تو فشار خرج و مخارج مونده