2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داشتم   رفتم پیش یک خانومی پشتمو ماساژ داد و رگمو  از گردن تا پایین میگرفت اون قسمت رگ سیاتیک که  رو باسنه اونو هم گرفت فشار داد در حدی ک زیر دستش از درد  داستم می مردم  ولی خوب شدم

اللهم عجل لولیک الفرج
چ خوب.بعد از چنوقت خوب شد؟ کدوم شهرین؟

سه چهار روز پیشش رفتم خوب شد بعدش   کمربند مهره دار  بهم گفت بخر بزن   یکسال کمربندو زدم  مشهدم  

اگ خواستی ادرسشو بدم البته چشمی یادمه خخ

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنونم.راستی شما سیاتیک به کف پاتونم میزد؟

من از  قسمت  باسن سمت چپ  میگرفت تا  پایین ساق پا  جوری درد میکرد حس میکردم  یک مار  تو پامه و داره نیش میزنه  پشت سر هم انقد داد میزدم  و گریه میکردم یادم میاد اصلا ترسم میگیره از هر درد وحشتناک تر بود  دکتر تا دلت بخاد رفتم  ولی اخر همون خانومه رگ گیر  خوب کرد

اللهم عجل لولیک الفرج
برا خوب شدن منم دعا کن عزیزم

خوب میشه  تلاش کن  رگ گیر خوب پیدا کن  اگ دردت دقیقا مث منه ممکنه بخاطر  چربی کبد هم باشه  رژیم بگیر  عرق کاسنی و اب زرشک طبیعی بخور  اگ چاقی لاغر کن

چسب کمر بخر  بزن پشتت  بعد هر بار وقت کردی  با پشت  یک لیوان  تا میتون  رو رگ اصلیت فشار بده رگ اصلی سیاتیک   کنار باسنه باید خودت  با فشار دادن پیداش کنی  همون قسمت ک دردش بیشتره  انقد فشار بده و تحمل کن بعد ول کن بعد  پاهاتو با روغن چرب کن گرم گیری کن  و یک اجر  اب ندیده و باران ندیده  اجر خشک ینی از کوره بیاد تو خونه بزار رو گاز  داغ شه بعد بزار رو زمین روش پتو و حوله بزار  بیست دقیقه روش بشین بزار حرارت از  تو باسنت  بره داخل و مهره های کمر و پشتت و  تا گردن و درگیر کنه   این کارو  هفته ای یکی دوبار بکن    

اللهم عجل لولیک الفرج