2777
2789
عنوان

پیام نمیده چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برن بمیرن اونا که ۱۵ ساعت کار میکنن؟؟

نه نرن بمیرن ولی برای اقدام کردن به ازدواج شرایطی لازمه که این افراد ندارن

با ۸ ساعت خواب روزانه و دو ساعت رفت و آمد و تایم شام و نهار و نظافت، این اقا منفی ۸ ساعت وقت کم میاره توی هر ۲۴ ساعت

بعد میخواد با یکی هم ازدواج کنه؟

که چی ؟ تنهاش بذاره با در و دیوار؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه نرن بمیرن ولی برای اقدام کردن به ازدواج شرایطی لازمه که این افراد ندارنبا ۸ ساعت خواب روزانه و دو ...

خب همیشه قرار نیست ۱۵ ساعت کار کنن که

خیلی ها همسرشون نصف ماه خونه نیست

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

خب سنشون عالیهببین اون از سرکار که برمیگرده صددرصد خسته س یا حال پیام دادن نداره بنظرم شغلش براش سخت ...

مثلا خودش میگه تو پیام‌میدی بهم‌خوشحال میشم پیامتو میبینم.انقدر سخت نگیر.تو پیام بده من هروقت ببینم جوابتو میدم فقط اگه دیر د ناراحت نشو.ولی این فکرایی که مثلا میاد تو ذهنم اذیتم میکنه.مثلا پیام نمیده هزارتا سناریو میچینم برای خودم.بنظرت پیام نمیده من پیام بدم؟

خب همیشه قرار نیست ۱۵ ساعت کار کنن کهخیلی ها همسرشون نصف ماه خونه نیست

اونا پذیرفتن و با این شرایط کنار اومدن

الان که استارتر هنوز قبول نکرده و دو دله، وقت انتخابه، اینکه بقیه چه انتخابی کردن توی انتخاب منطقی ای که استارتر باید بکنه اثری نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی