2777
2789
عنوان

بی بی چکم با تجربه ها بیایین 🥺🥺

71 بازدید | 10 پست

سلام مامانا و مامان های اینده امیدوارم حالتون خوب باشه من امروز هفت روز تاخیر دارم این بیبی چک رو هم سه روز پیش زدم یعنی در روز چهارم تغییر عصر زدم بعد ۱۰ دقیقه اینجوری حالش مشخص شد نمی‌دونم تو عکس مشخصه یا نه ما با نور گوشی مشخصه لطفاً نور گوشیتون را بالا ببرید ببینید می‌بینید یا نه درد زیر شکم دارم امروز بدجوری سینه‌هام حساس شده تا چند روز پیش حالت تهوع هم داشتم اما قطع شده الان جوش می‌زدم که اونم قطع شده تخمدانم زیاد درد می‌کنه و درد کمر دارم نظر شما چیه لطفاً بهم بگه خیلی ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفیییی

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌