2777
2789

میزد ما محل نمی‌دادیم😅 پشت مونو کردیم بهش برای خودمون تو خارج از محدوده مشخص تمرین شنا میکردیم.

آخ غرق می‌شدیم قیافه هامون دست و پا زدن هامون دیدنی بود🤣😂😅 غریق نجاتم اون موقع یه بیلاخ نشون مون میداد😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم برای این موارد جریمه نقدی بذارن بهتر جواب میده! چیزیتون میشد خانواده هاتون که نمیگفتن بچه مون حرف حالیش نشده میگفتن غریق نجات وظیفه دلشته تذکر بده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دریا وقتی بخواد غرق کنه نمیگه اینجا آبش کم بود یا زیاد. اون بنده خدا مسئولیت داره

تازه اینم نمیدونن خارج از محدوده ربطی به میزان آب نداره، یعنی سالم سازی نشده و هر آن ممکنه زیرپا خالی شه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تازه اینم نمیدونن خارج از محدوده ربطی به میزان آب نداره، یعنی سالم سازی نشده و هر آن ممکنه زیرپا خال ...

آخه یکی می‌گفت جلوتر از این مقدار رو پاک سازی کردن ولی عمدا محدودیت گذاشتن

تازه اینم نمیدونن خارج از محدوده ربطی به میزان آب نداره، یعنی سالم سازی نشده و هر آن ممکنه زیرپا خال ...

دیدی این استخرهای کشاورزی رو میزارن توی زمین آب توش جمع شه؟ انقدر این چندسال خبر شنیدیم که یکی توی اونا غرق شده مرده. اتفاق بخواد بیفته نمیگه آب کم بود یا فلانی بزرگه نکشمش که. میفته 

ادم باید احتیاط کنه مردمم فکر میکنن اون غریق نجات از بیکاری اونجا نشسته اینا حتما باید خودشونو تا پای مرگ ببرن تا نجاتشون بده

چون محدوده مشخص آبش کم بود

دریای شمال ربطی به کم ابی نداره یکبارزیرپات خالی میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آخه یکی می‌گفت جلوتر از این مقدار رو پاک سازی کردن ولی عمدا محدودیت گذاشتن

خیلی عذر میخوام خیلی عذر میخوام 

همه دریا ها رو همینجوری میکنن بخاطر بی شخصیت هایی مثل خودتون که فک میکنن خارج از محدوده بریم خفن تریم