2777
2789
عنوان

امروز رفته بودم بانک پیش رئیس شعبه

141 بازدید | 11 پست

بعد بهم گفت برو از اسناد و مدارکت دو سری کپی بگیر ( وام نمیخواستم )

گفتم خودتون اینجا دستگاه کپی ندارین گفتش نه و بهم گفت این دستگاه روی میز پرینتره 😐😐😐😐

بعد رفتم گرفتم و برگشتم 

یه خانم داف هم اومده بود برای گرفتن وام و داشت فرمهارو پر میکرد 

یهو رئیسه به ابدارچی بانک گفت اقای فلانی بیا از این مدارک خانم فلان دوسری کپی بگیر و بیار 

بعد دیدم ابدارچی رفت نیم طبقه بانک کپی گرفت و برگشت 🫤😶🤕

خیلی ناراحت شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برای وام خودشون کپی هارو میگیرن شما که وام نمیخواستی

عزیزم وام نمیخواستم ولی اینکه بگه دستگاه کپی نداریم توهین به شعور ادمه 

خب بگه دستگاه کپی هست ولی برا مشتری نمیگیریم 

یعنی چی بهم میگه اینکه رو‌میزه پرینتره و ما دستگاه کپی نداریم !! 

عزیزم وام نمیخواستم ولی اینکه بگه دستگاه کپی نداریم توهین به شعور ادمه خب بگه دستگاه کپی هست ولی برا ...

عزیزم شما فرق پرینتر رو با دستگاه کپی نمیدونی؟نمیدونی پرینتر کپی نمیگیره ؟ اصلا مگه دستگاه کپی رو رو میز رئیس میزارن؟

عزیزم شما فرق پرینتر رو با دستگاه کپی نمیدونی؟نمیدونی پرینتر کپی نمیگیره ؟ اصلا مگه دستگاه کپی رو رو ...

عزیزم شما اصلا متوجه ی عرایض بنده شدی !

میگم رئیس بانک به پرینتر اشاره کرد و گفت این دستگاه کپی نیست !!! منظورم اینه رئیس شعبه معلوم نیست منو چی فرض کرده بود که فکر کرده بود من نمیدونم این پرنتر هست 

من خودم کارمندم و شاغلم یک عمر با پرینتر سرو کار دارم یعنی فرق دستگاه کپی و پرینتر رو نمیدونم !! 

چون ازش پرسیدم خودتون دستگاه کپی ندارید ؟؟؟ 

در جواب گفت نه ، این پرنتره !!! 

من که منظورم پرنتر روی میز نبود 

عزیزم شما اصلا متوجه ی عرایض بنده شدی !میگم رئیس بانک به پرینتر اشاره کرد و گفت این دستگاه کپی نیست ...

شما که خودت کارمندی باید بدونی هر اداره یا بانکی قطعا دستگاه کپی داره 

بعضی کارها ایجاب میکنه کپی ها رو با دستگاه اداره گرفت ولی خیلی کارها هم مراجعه کننده خودش باید کپی تهیه کنه

و اینکه به دستگاه پرینتر اشاره کرده عجیب نیست چون خیلی ها فکر میکنن پرینتر کپی میگیره