2777
2789
عنوان

فرش جهاز برای اشپزخونه و اتاق به عهده پسره یا دختر❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابم خورده از دستشهی میگه چرا ب من گیر میدی ب خانواده شوهرت نمیگی!

بگو دیگه یه چیزایی عزت نفس آدمو میبره زیر سوال

من خودم کل جهازمو خریدم با اینکه بابام اصرار داشت بخره نذاشتم

تهشم بهم کادوی سنگین سر عقد و عروسی داد چون جهاز نخریده بود برام گفت این دیگه رسمش نیست که تو خودت بکنی همه کارو

شمام خودت بخر آسوده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دیگه چی با داماد بود؟4تا 12متری یرای حال؟

آره

یخچال، تلویزیون، فرش، نصف پتو و تشک و بالشا، ماشین لباسشویی، گاز، میز تی وی

دیگه سرویس چوب و بقیه با ما

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
همون جهازم با وام ازدواج خرید دیگ قسطشو خودش میده

شاید نداره واقعا

ولی خب جهاز یک باره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

تی وی 

یخچال 

لباسشویی

دوتخته فرش ۹ متری 

ی قالیچه ۴ متری 

لوستر

کنسول و اینه با همسرم بود

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
آرهیخچال، تلویزیون، فرش، نصف پتو و تشک و بالشا، ماشین لباسشویی، گاز، میز تی ویدیگه سرویس چوب و بقیه ...

اینا هم نصف تشک و پتوهارو دادن

ظروف دم دستی هم گرفتن برام البته پول دادن خودم خریدم مثل ارکوپال دم دستی و ...

خودمم جدا بجز این گرفتم ک نگن نگرفتی