سلام یه مرد داشت صحبت میکرد با دوستش میگفت خدایی مگه زنا تو خونه چیکار میکنن زن من میخابه تا تقریبا ظهر بعد پا میشه برای خودش غذای حسابی میزاره میخوره دوباره میخابه تا ۷ شبم یه حاضری چیزی به من میده واقعا تعجب کردم فکر میکردم خونه داری کار سختیه مگه اینطور نیست ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک
خونه داری سخته اولا که بعضی خانوما با تنبلی کار همه رو بی ارزش میکنن دوما شاید بچه نداشته باشه در این صورت کاری نداره سوما خود مردا رو باید تنها گذاشت با کارهای خونه تا حالیش بشه چند ساعت رو پا بودن و اشپزی شستن سرویس ها و .... چقدر زجرآوره
زنش بشورو بساب کنه خونه رو ترو تمیز کنه مهم نیست میگه لباسشویی که هست راحت لباسارو میزاره توش یه غذا سریع درست میکنه .حالا خودشونو یه بار بزار پا گاز خونه تمیز کردن غر غر میره بالا