2777
2789
عنوان

جشن دندونی😬😂

98 بازدید | 17 پست

خانوما سلام 

میخوام یه جشن ساده دندونی بگیرم برا دخترم 

میشه راهنمایی کنین چیالازمه چیکارمیتونم بکنم که خاطره ی خوبی بمونه برامون 

براعکاسی بنظرتون برم فضای باز یا اتلیه ؟

آش دندونی و کیک و بقیه اش چیا باشه؟

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

مگه هنوز این جشن هست؟

اره هست منم می‌خوام بگیرم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوز این جشن هست؟

من دوسدارم ثبتش کنم عزیزم به رسم کاری ندارم خیلی ساده وخودمونی

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

واسه آتلیه ای اصرار نکن چون کوچیکه اذیت میشه مخصوصاً تو این گرما چندنفر مهمون داری

درحد 20نفر اشنا 

اش شیرینیعکس

گیفتم لازمه بنظرتون ؟عکس منظورتون عکاسیه ؟

منم همون ۲۰ تا بودن کیک خوشگلآش ژله رنگی پفیلا خوراکی بعضیا ساندویچ هم میدن حالا یا الویه با ساندویج ...

براتم دیزاینر بیارم یا بنظرتون میتونم خودم یه دیزاین ساده بزنم

من دندون نگرفتم نمیدونماش مامانم پختفقط کیک خریدم

پخت اش رسم و روش خاصی داره؟چیا توش میریزن 

بزن گوگل دستور پختش میارهحبوبات میخواد با گوشت گوسفندی آب قلبم گندم پیاز داع و سیر داع

مرسی جونم