2777
2789

لطفا منطقی راهنماییم کنین حتی اگ حرفام اشتباهه بهم بگین

من ازدواجم سنتی بوده یسالم هستش ازدواج کردم

کار همسرم جوریه ۲۰ روز سرکاره اونم راه دور یعنی تو این ۲۰ روز خونه نمیاد؛۱۰ روزشم مرخصیه

من فعلا بچه ندارم و با خانواده شوهرم تو یه حیاط زندگی میکنیم و دیواری بینمون نیس با این تفاوت ک ساختمون جداس فقط

الان ۴ روزه اومدم خونه پدرم اینا شوهرم همش میگ برو خونه درصورتی ک نه بچه دارم نه شوهرم اونجاس خودمم تنها اذیت میشم خب ادم حوصلش سر میره هرچیم بش میگم میگه نه برو فردا مامانم هی میگ میره خونه پدرش همش اونجاس

شما بودین چکار میکردین چند روز میموندین خونه پدرتون؟

خب بینش تعادل برقرار کن هم برو خونه خودت هم خونه پدرت ولی هردو روزاشون مساوی باشع

نمیزاره خب

۴ روز ک میمونم میگ زودی برو 

اخه اونجا من کاری چیزی ندارم باید بشینم تو چهار دیواری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مادرشوهرت ربطی نداره رفته حرف زده پر کرده پسرشو

ولی تو فعلا واکنش بدی نشون نده

کاش بینتون دیوار میکشیدید

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
خب دوس ندارن و‌راحت نیستن نرو دیگه‌چجوری بهت بگن فک‌کن راه دورن نرو

نه داره میگه میرم خونه پدرم

مادر شوهرم ب شوهرم گفته خونه خودش نیس همش خونه پدرشه

چغلی اسی رو ب پسرش کرده پرش میکنه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بگو شبا میترسم باید بگی مادرت بیاد بمونه خونه پیشم شبا موقع خواب

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

نه داره میگه میرم خونه پدرممادر شوهرم ب شوهرم گفته خونه خودش نیس همش خونه پدرشهچغلی اسی رو ب پسرش کر ...

اره دقیقا همین امروز زنگش زد گفت مادرم گفت

بعدم اجی من اومدم کارا دکتریمو انجام بدم سردرد شدید دارم یبار زنگ نزد. بگه چکار کردی

زنگ شوهرم زد که چکار کرد چرا نیومد خونه

میرفتم یه سر میزدم دوباره میرفتم خونه پدرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)