2777
2789

اول اینکه من هنوز بچه ندارم

اما اقدامم ، میترسم بچه دار شم ، بعد یکسالگی هی بهانه بخواد بگیره بره خونه پدرشوهر و برادرشوهر ، متاسفانه ما یک آپارتمان اشتراکی ساختیم الان نمیزارن واحد خودمون رو بفروشیم یا اجاره بدیم میگن ساختمان خانوادگی هست ، خونه هم نوساز و خوبه ، برام رفتن سخته ، شوهرم هر روز چند بار میره خونه پدرش برام مهم نیست ، اما دلم نمیخواد بچه رو ببره ، دوست دارم خودم ماهی سه بار میرم فقط اون سه بار بچم بره با خودم ، بع این دلایل دو تا برادرشوهر مجرد دارم تو این دوره نمیشه به کسی اعتماد کرد، حتی من اگر بدونم خواهرزاده هام میان خون مادرم بچه رو تنها نمیفرستم ، آخه اینقدر شنیدم میگن بچه ها مورد آزار جنسی اطرافیان بودن ، به هیچ کس اعتماد ندارم

من حتی خونه مادر خودمم بفهمم خواهرزاده هام اونجان نمیزام تنها باشه 

دلم نمیخواد بچم هی بخواد بره خونه برادر شوهر ، جاریم الان بچه نداره ، ولی وقتی بیاره لابد بچه ها میخوان با هم تنها بازی کنن----حتی مادر قدیمی منم حواسش بود تو بازی من با بچه ها نظارت داشت 

حالا سوالم این هست ، امکانش هست کاری کرد بچه ماهی همون سه چهار باری که مادر میره پیش فامیل شوهر همراه خودش بره ، اینکه شوهرم همش میره اونجا بچه نفهمه نره؟  اصلا نمیخوام بچم زیر ۶ سال بدون من بره اینور اونور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیشه

چون شوهرت میره و تو یه ساختمانید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

به نظرم فکر صحیحی داری. از اول حساسیت هات رو نشون بده. من خونواده شمالیم. همه همسایه ها با هم رفت و آمد دارن. ولی همه میدونن من بچم رو بدون خودم هیچ جا نمیفرستم.اولش یکم آخ و پیف و ادا اومدن. ولی الان دیگه پذیرفتن. 

به نظرم فکر صحیحی داری. از اول حساسیت هات رو نشون بده. من خونواده شمالیم. همه همسایه ها با هم رفت و ...

من مشکلی با اطرافیان و شوهرم ندارم به اونا راحت میگم 

میترسم بچه زجه بزنه بگه میخوام برم 

یا پسرعموی همسرش بیاد صداش کنه

فکر نمیکنی دیگه خیلی وسواس گونه فکر میکنی؟مراقبت مهمه اما از اینکه بشینی غصه بخوری که بچه ات نره با بچه عموش بازی کنه درصورتی که نه تو هنوز بچه داری نه جارت خیلی جالبه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

من مشکلی با اطرافیان و شوهرم ندارم به اونا راحت میگم میترسم بچه زجه بزنه بگه میخوام برم یا پسرعموی ه ...

ببین اگه همسرت باهات همراه باشه، بیشتر مشکلاتت حل میشه.حداقل وقتی با همسرت میره خیالت راحته اون حواسش هست. این خبرهای بد مربوط به این موارد رو براش بفرست. هنوز که بچه نداری. سعی کم از قبل کاملا متوجهش کنی

فکر نمیکنی دیگه خیلی وسواس گونه فکر میکنی؟مراقبت مهمه اما از اینکه بشینی غصه بخوری که بچه ات نره با ...

چون الان می‌خواهیم با یه پولی که داریم زمین بخریم ،  پول انداره یه واحد ۸۰ متری میشه البته جاش خوب نیست ,اگر ببینم اوضاع بده زمین نخریم اپارتمان بخریم ، اپارتمان از نظر سرمایه گذاری مناسب نیست

بهش برمیخوره بگم به برادرش اعتماد ندارم

اتفاقا خبرهایی رو بفرست که مثلا دایی یا برادر اینا متاسفانه هستن. من حتی به همسرم گفتم بچه رو پیش بابام یا باباش هم تنها نمیذارم. خودش میدونه حساسیتم چقد بالاست