2777
2789

از روز اول که زایمان کردم اسرار داشتن شیر خودمو حتما باید بدم مجبورم کردن از روز اول با وجود بخیه های شکمم بگیرم بشینم که بچه رو بزارم زیر سینم و خودمم باید میوفتادم رو بخیه هام تا پوزیشنم مناسب باشه برای گرفتن سینه توسط نوزادم صبح تا شب سینه منو هرکی از راه میرسید از مادرشوهر بگیر تا مادربزرگ شوهر و اقوامشون میومدن نوک سینه منو میگرفتن لای انگشتاشون فرو میکردن تو دهن بچم که مثلا سینه رو بگیره ، من مادرزادی سینه هام نوک نداره شیرمم بشدت آبکی و کمه ولی بازم میگفتن ن باید حتما شیر خودتو بدی  تو تلاش نمیکنی تو دل به کار نمیدی تو اینکارو نمیکنی اونکارو نمیکنی تا شیرت بیاد و سینتو بگیره ، با این بخیه ها و درد شکمم روز سوم زایمان مادرشوهرم برداشت بردمون اموزش شیردهی چقد اونجا من اذیت شدم ، نمیگذرم ازشون هیچوقت

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اینکه رفتار اونا اشتباه بوده درسته، حق نداشتن اینطوری رفتار کنن

ولی خب بخیه و شیردهی و.... رو خیلی از مادرها همین شرایط بودن و این دردها رو تحمل کردن. اونا هم فکر کردن که شما هم مثل بقیه با تمرین میتونی به بچه شیر بدی

خب چرا اینقدر گوش به حرف بودی ،یه بار با اخم و تخم و ناز و ادا میگفتی دارین اذیتم میکنین حال جسمیم خوب نیست بچه سینه نمیگیره ولم کنین میخوام شیر خشک بدم

اون گفت بریم اموزش ،تو میگفتی نمیام نمیتونم 

یوقتایی ابراز ناراحتی و اخم و تخم باعث طرف ناراحت بشه و خودشو جمو جور کنه 

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋