2777
2789

اول اینکه من هنوز بچه ندارم

اما اقدامم ، میترسم بچه دار شم ، بعد یکسالگی هی بهانه بخواد بگیره بره خونه پدرشوهر و برادرشوهر ، متاسفانه ما یک آپارتمان اشتراکی ساختیم الان نمیزارن واحد خودمون رو بفروشیم یا اجاره بدیم میگن ساختمان خانوادگی هست ، خونه هم نوساز و خوبه ، برام رفتن سخته ، شوهرم هر روز چند بار میره خونه پدرش برام مهم نیست ، اما دلم نمیخواد بچه رو ببره ، دوست دارم خودم ماهی سه بار میرم فقط اون سه بار بچم بره با خودم ، بع این دلایل دو تا برادرشوهر مجرد دارم تو این دوره نمیشه به کسی اعتماد کرد، حتی من اگر بدونم خواهرزاده هام میان خون مادرم بچه رو تنها نمیفرستم ، آخه اینقدر شنیدم میگن بچه ها مورد آزار جنسی اطرافیان بودن ، به هیچ کس اعتماد ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بچه دار بشی انقد عر میزنه ک خودت میفرستی 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

اینا همش اثرات بی کاریه 

خودت و مشغول کن که ذهنت شروع به نوشتن داستان هزار و یک شب نکنه 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

اولا اونها هم خانوادشن

شما که نگرانی میتونی هرموقع اومدن دنبال بچت شال و کلاه کنی خودتم دنبالش بری زندگی و برا خودت سخت نکن و چالش نساز برا خودت 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

حالا بذار دنیا بیاد تا دوسالگی که عملا بدون شما نمیره بعدشم این فکرای منفی چیه کسی بچش رو بفرسته خونه شما دوست داری همچین فکرایی بکنه

بعدشم دوسه سال دیگه خدا بزرگه نهایتا خودتم باهاش برو یا با باباش بره