2777
2789

سلام این اکانت مال من و خواهر بزرگمه و ما هروقت از کسی کمک بخواییم اینجا سوالامون و میپرسیم چون به نظرم امن ترین راهه من 17 سالمه 1 سال و چند ماهی هست با یه پسر اشنا شدم میدونم سنم کمه میدونم سنش کمه ولی همو دوست داریم و جدا شدن از هم خیلی الان برامون سخته در حال حاضر شغلی نداره ولی به صورت کلی که بیکار نباشه کار میکنه مثلا فروشندگی و اینا ولی تخصصی تازه داره تعمیرات برد یاد میگیره پسر خوبیه من و به خانوادش معرفی کرده و خواهر و مادر منم این قضیه رو میدونن و باهاش حرف زدن من امسال کنکور دارم تازه و ذهنم خیلی درگیرشه و از طرفی هم چندتا خواستگار دیگه هم دارم ولی میگم من و این اقا همو دوست داریم نمیتونم فراموشش کنم و برم سمت کسی دیگه ولی خیلی نگران شغل و اینا هستم قد هیکل و چهر خانواده همه چیزاش عالیه ولی از لحاظ شغلی نگرانم اینم بگم یه پولی پس انداز داره البته نظر شما چیه؟ به نظرتون تعمیرات برد به درد میخوره اصلا؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بدرد میخوره اگ این حرفه رو یادبگیره‌. ی یخچال بدردش خراب میشه طرف۳تومن میگیره. البته بایدحرفه ای شه. بین کنکور و این اقاهم بایدیکیشو انتخاب کنیدچون دوتاراه بسیاز مجزا و تضادهم هستن

فعلا که سنی نداری دلت هم پیششه باهاش باش همه چیزو به زمان بسپار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بمون باهاش اگه دوسش داریدیر میفهمی که اون حست فقط همون یکبار بوده و دیگه تکرار نمیشه

دقیقا منم نگران همینم اخه خیلی هوامو داره خیلی اقاس ولی نگران شغلشم چون دارم میبینم خواستگار خوب میاد برام ولی دلم نمیاد اصلا نمیتونم ازش بگذرم

اره بدرد میخوره اگ این حرفه رو یادبگیره‌. ی یخچال بدردش خراب میشه طرف۳تومن میگیره. البته بایدحرفه ای ...

نه اون که خودش تو تیزهوشان درس خونده و الان داره میره دنبال شغل مورد علاقش خیلی رو درس من حساسه میگه برای اون خیالت راحت کاری نمیکنم حواست پرت من باشه

دقیقا منم نگران همینم اخه خیلی هوامو داره خیلی اقاس ولی نگران شغلشم چون دارم میبینم خواستگار خوب میا ...

منم شرایط توام رلمم همسنمه

ولی پاش میمونم به هر قیمتی ک بشه چون بعدا مطمعنم پشیمون میشم

نه اون که خودش تو تیزهوشان درس خونده و الان داره میره دنبال شغل مورد علاقش خیلی رو درس من حساسه میگه ...

کاریم نکنه اصلا یسالم بهم پیام ندین قول میدم بازم ذهنت دگیره چون یکی ازدوستام همین شکلی شد. 

اینم در نظر بگیرید هر چقدر جایگاه اجتماعی شما بالاتر بره سلیقه شما و پیشنهادات شما به مراتب بالاتر می ه و با تفکر امروزیتون نمیرید جلو

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

ببینید عاقلانه بخوام نظر بدم 

پسر تحصیلات نداشته باشه خونه نداشته باشه شغل ثابت و درآمد ثابت نداشته باشه حتی ازدواج هم کنید عشق از بین خواهد رفت 

فعلا سعی کنید تصمیمی نگیرید روی درستون تمرکز کنید بعدا هم با چشم باز انتخاب کنید خواهشا و به گزینه های بعدی تونو هم در نظر داشته باشید 

چون خیلی ها که با عشقشون ازدواج هم میکنن بعد ها هی میگن فلان خواستگار رو داشتم که بهتر از این بود اگه با اون ازدواج میکردم پولدار تر بودم یا خوشبخت میشدم  این مقایسه خواهد بود این واقعیت زندگی امروزه ک پول باشه خوشبختی و عشق میاد نباشه عشق میره

حقیقته 

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼