2777
2789

بعد از قرار های خواستگاری مختلف دیگه معیار فلان شغل و درآمد یا تحصیلات و ظاهر نیست! 

دلم میخواد معیار اصلی انتخابم ذات و انسانیت اون آدم باشه! 

نمیگم اونارو نداشته باشه ولی یه چیز معمولی و متوسط باشه ولی خوش ذات 🤍

خانم های باتجربه چطور مرد خوش ذات و انسان رو تشخصی بدم 

البته فکر کنم با گفتگو طولانی مشخص میشه 

برای تشخیص خوش‌ذات بودن چندتا نکته خیلی مهمه:

1. ثبات رفتاری 👉 یه آدم خوش‌ذات تو شرایط مختلف تقریباً یه جور رفتار می‌کنه، نه اینکه وقتی همه چی خوبه مهربون باشه و موقع سختی یا عصبانیت، بی‌احترام.

2. نوع برخورد با آدم‌های ضعیف‌تر 👉 ببین با راننده تاکسی، گارسون، یا حتی بچه‌ها و سالمندان چطور رفتار می‌کنه. خوش‌ذات بودن توی همین جاها لو میره.

3. توانایی پذیرش خطا 👉 اگه اشتباه کنه و راحت "ببخشید" بگه، نشونه انسانیتشه. کسی که همیشه دنبال مقصر بیرونه، معمولاً خوش‌ذات نیست.

4. صداقت و شفافیت 👉 یه آدم صاف‌دل، پیچوندن و دروغ گفتن رو برای منفعت خودش عادت نداره.

5. رفتارش توی گفت‌وگوهای طولانی 👉 همون چیزی که خودت گفتی؛ با صحبت‌های مکرر، ریزه‌کاری‌هاش معلوم میشه. کم‌کم تناقض‌ها، یا برعکس، صداقتش آشکار میشه.

✨ یه نکته هم اضافه کنم: خوش‌ذات بودن معمولاً توی نگاه و آرامش درونی اون آدم حس میشه. بعضی وقتا تو جلسه اول هم ناخودآگاه حس می‌کنی طرف روحتو اذیت نمی‌کنه و انرژی خوب می‌ده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.