2777
2789

موندم چه کنم ،شوهرم مکانیک سر خیابون اصلی مغازه داره بغل دستش مسکونی و به بعد مغازه

حالا این همسایه سر لج داره دائم گله داره چرا صدای پمپ باد میاد چرا ماشین را گاز میده،اصلا چرا ساعت ۲ مغازه نمیبنده

والله بالله شغل آزاد ساعت بر نمیداره،مشتری میبینی از صبح نیومده سر ظهر میاد اصرار که ماشینم رو درست کن

همون جا بالا سرت وایمیسته  که درست کنه

به خدا منی که زنشم ،راضی نیستم نه صبح داریم نه شب 

ساعت ۱ شب زنگ می‌زنند ماشین خراب شده چه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هر دو طرف حق میدم هم به شوهر شما،هم به اون خونواده

کاش اگه مغازه برا شوهر خودتون نبود مغازه شو می‌برد جای دیگه...

یا اینکه اون همسایه پنجره های دوجداره و...نصب میکرد که اذیت نشن

چون اونطور که گفتین خونه تو خیابون اصلیه حتی اگه صدای پمپ باد و..مغازه شما اذیتشون نکنه به هرحال صدای ماشین و ...اذیتشون میکنه باید یجوری کنار بیان

این همه خونواده تو خیابون اصلی زندگی میکنن پس چیکار میکنن

اتفاقا ما هم خونه مون خیابون اصلیه پنجره دوجداره داریم اصلا صدای بیرون اذیتمون نمیکنه

خب بزنه که اول دیوار خودشون آسیب میبینه

حالا من وبچه هام سر ظهری سر سفره بودیم یهو صدای بلند وبدی اومد داشت با کلنگ یا پتک از تو حیاطمون به دیوار نشیمن ما میزد جوری ترسیدیم که از دیوار فاصله گرفتیم می گفتیم الان میریزه

میگم چرا میگه شما سر وصدا داری منم این کار رو می کنم 

تابلو تو خونه مون تکون میخورد

به هر دو طرف حق میدم هم به شوهر شما،هم به اون خونوادهکاش اگه مغازه برا شوهر خودتون نبود مغازه شو می‌ ...

به خدا ما هم قصد آزار نداریم عمدی در کار نیست

ولی کارش همینه، مغازه مال خودش و۱۶ ساله محل کارشه کجا بذار بره 

حالا من وبچه هام سر ظهری سر سفره بودیم یهو صدای بلند وبدی اومد داشت با کلنگ یا پتک از تو حیاطمون به ...

خدا از شر افراد شرور حفظتون کنه درگ میکنم آدم گیر یه فرد نفهم بیفته سخته

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس