2777
2789
عنوان

بهم گفت تو لوس خودخواه و مغروری

71 بازدید | 6 پست

اگه یه پسری که همه جوره باهاش راه اومدین ، اخلاقای مزخرف داره و اینکه معتقده آسمون سوراخ شده ازش افتاده پایین و وحشتناک عصا قورت داده اس ، فکر میکنه فقط خودش میفهمه و بقیه به اندازه اون نمیفهمن ، دوست داره به همه خواسته ها و نظراتش رو تحمیل کنه  و اثبات کنه خودش درست میگه ... آدم حساسی باشه که لک رو ماشینش بیفته مثل روانیا میشه  ، بهتون در برابر یه حرف کاملا منطقی در برابر حرف غیر منطقی که زده ، برگرده بگه تو لوس خودخواه و مغروری بعد کاملا جدی بعد یه ربع سکوت وایسه معذرت خواهی و در نهایت همچنان همه چیز رو بندازه گردن تو و تو رو مقصر کنه ...

باهاش چه برخوردی می کنید ؟ بهم بگید لطفا چون میخوام یه بار واسه همیشه این مسخره بازی رو تو زندگیم تموم کنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غرور زیادی خودش پانع دید درست میشه و اول خودش رو میبینه و در نهایت بدون در برابر هر چیزی تو مقصری حتی اگر شما رو بکشه هم شما مقصری چون اعصابش رو خراب کردید.

در نهایت یه کاری میکنه که کلا باهاش حرف نزنی وگرنه باید گندگویی هاش رو تحمل کنی

عزیزم تمومش کن چون واقعا اصلا نمیتونی تحملش کنی در نهایت ممکنه کار به جاهای باریک و کتک زدن بخوره و بگه اعصابش رو خورد کردی

غرور زیادی خودش پانع دید درست میشه و اول خودش رو میبینه و در نهایت بدون در برابر هر چیزی تو مقصری حت ...

فکر کنم فقط تا این لحظه خودشو کنترل کرده که کتکم نزنه  

بله چون هنوز توی مشتش نیستی این افراد خیلی احساس مالکیت میکنن انگار جزوه مال و اموالشون هستی

یه آدم خودشیفته اس که همیشه منو مقصر همه چیز میدونه و واقعا رو مخه ، الان باز پشیمون شده ویس داده که معذرت میخوام منم تند رفتما ولی خب خودتم میدونی که تقصیر توعه ...