2777
2789
عنوان

عشقم برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 20 پست

تا زنگ نزده بیخیال باش

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت اگه زنگ نزد خودم زنگ نزنم

ن نزن اونجوری حرف زده باید خودشم پیگیر باشه

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

ن نزن اونجوری حرف زده باید خودشم پیگیر باشه

بهم گفته بود ارتباطمون تموم بشه ولی الان که زنگ زد گفت من تموم شده نمیدونستمش،منتظر بودم شرایط بهتر بشه، بهش برخورده بود که از نظر من تموم شده بود، حتی گفتم باید فک کنم ببینم میخوام برگردم به ارتباطه یانه مشخص بود بهش برخورده

بهم گفته بود ارتباطمون تموم بشه ولی الان که زنگ زد گفت من تموم شده نمیدونستمش،منتظر بودم شرایط بهتر ...

پس زنگ بزن اما سر سنگین حرفشو پیش نکش ببین چی میکه