2777
2789
عنوان

عشقم برگشته

268 بازدید | 20 پست

بچه ها عشقم همکارمه ولی تهرانه،منم شهرستان،یچیزی کمتر از یسال باهم بودیم،اینم بگم بنا به دلایلی خونه زندگیشون رو از دست دادن و خانواده ش درامدی نداشتن و این مسائل از اول ارتباط ما بوده، 4 ماه پیش کات کرد به قول خودش بخاطر شرایطش، بعد از 4ماه الان زنگ زد و گفت تصمیم داره از خانواده ش جدا بشه و خونه اجاره کنه و خانواده ش چند ماه دیگه خونه شون رو تحویل صاحب خونه میدن میرن روستا زندگی می کنن، حالا میگه رفتن خانواده ش باعث میشه بتونه مستقل بشه و بعد که پس اندازی جمع کرد بیاد خواستگاری،منم نتونستم اعتماد کنم بهش گفتم باید فکرامو کنم،حالا 3 روز گذشته و زنگ نزد دیگه، بنظرتون تماسش از سر دلتنگی بود یا باز زنگ میزنه، شما بگید من چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی گفته میخواد بیاد خاستگاری احتمالا قصدش جدیه و بازم میاد سراغت

یبار بهم ضربه زده با رفتنش، درصورتیکه ما ارتباطمون خوب بود، حالا میترسم اعتماد کنم، از طرفی 3 روزه که زنگ نزده باید زنگ میزد دیگه، مشاورم میگفت احتمالا از سردلتنگی اومده و فردا باز بهانه میاره میره

اگه دیگه زنگ نزنه و پیگیر نشه یعنی اینکه فقط دلتنگ شده خواسته صداتو بشنوه😅

خب میتونست به بهانه کار صدامو بشنوه، ما که همکاریم، چرا باید زنگ بزنه بگه این موضوع یه فرصتی شد برا خودمون که ایشالا شرایط جور بشه بریم سرزندگیمون