2777
2789

دوستان من قدم ۱۷۴ ۱۹ سالمه

نامزدم ۱۷۸

ولی خیلی ناراحتم میگم نکنه درازم 

دختر تو پریم هستم لاغرم نیستم

ولی خب

اونم کنار من اعتماد به نفسش اومده پایین همش میگه من کوتام

هم قد دیده میشیم تقریبا ولی خب معلومه چند ساعت ازم بلند تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نوشتی امیدوارم نیان به ما قد کوتاه ها توهین کنن 

دراز نیستی هر قدی قشنگی خودشو داره عزیزم

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

کم کم براتون عادی میشه.الان فکر میکنین همه دارن شما رو نگاه میکننمهم اینه حالتون با هم خوب باشه

اخه اون بلند تره ازم ۴/۵ سانت بازم میگم کاش من کوتاه تر بودم

حس بد ندارم من اتفاقا کاپل های قد بلند شیک دیده میشنولی خب خودم خودخوری میکنم نکنه خیلی بلندمالبته ع ...

ن بابا خوبی

عالیه

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

شما تو خانم ها بلند هستید یعنی شروع مدلینگ بین المللی همین ۱۷۵ هست ولی ایشون تو آقایون کاملا معمولی ...

وای عزیزم چرا نیایم بهم؟ بخاطر قد؟

من فقط حسم به خودم بده

اون که ۴/۵ سانت ازم بلندتره

وای نه عزیزم من قصدی نداشتمفداتشم

مبدونم شما قصدی نداری گلم انشاءالله خوشبخت بشی 😍

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

وای عزیزم چرا نیایم بهم؟ بخاطر قد؟من فقط حسم به خودم بدهاون که ۴/۵ سانت ازم بلندتره

من نظرم گفتم عزیزم فقط هم از لحاظ ظاهری علتش هم گفتم شما تو دسته خانم های قد بلند هستید ایشون تو دسته آقایون معمولی