یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من به حلال و حرام زاده بودن بچه کاری ندارم ولی به نظرم وقتی زن راضی نباشه اون ازدواج باطله و مثل تجاوز هست اون بچه هم حاصل تجاوز، از نظر قانون ج. اسلامی هم حکمش رو نمیدونم
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
چرا نشه حالا گیر دادی بگی زنه یه ریگی به کفششه هرزه یکی دیگس
چون من شوهرم تا سر کوچه میره میفهمم طرف سال ها زن دیگه داشته باشه و ندونی 😂بعدام قبل خواندن صیغه عقد استعلام میگیرن که طرف مجرد یا متاهل از ثبت احوال من پسر خالم جدا شده بود اما ثبت نشده بود چون ابروشون نره خوندن عقد رو جلو مهمون ها اما زده تو عقد نامه زن دوم الان مگه عهد بوق که گول بخورن