2777
2789

تجردنامه‌ نمیدونم چیه عزیزم؟ اما تا این اندازه میدونم‌که اگه ازدواج انجام‌بشه، بچه حلال زاده است

البته احتمالا دروغ و پنهان کردن واقعیات در ازدواج جرم محسوب میشه 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به حلال و حرام زاده بودن بچه کاری ندارم ولی به نظرم وقتی زن راضی نباشه اون ازدواج باطله و مثل تجاوز هست اون بچه هم حاصل تجاوز، از نظر قانون ج. اسلامی هم حکمش رو نمیدونم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خب بعد ک فهمیده جعلیه اونموقع چرا دادخواست طلاق نداد بعدم مگه میشه زنه ندونه جعلی بوده

لابد بعد بچه دار شدن فهمیده و کار از کار گذشته.... و هزاران احتمال دیگه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
بر اساس قانون برای تزویج سن دوم همسر اول باید اجازه کتبی بده

یه قانون دکوریه

از نظر شرعی عقد باطل نیست حتی اگر زن اول رضایت نداشته باشه یا زن دوم ندونه اولی هم هست

و حلال و حرام و درست و باطل بودن عقد و حلال زاده بودن بچه به این قانون ربطی نداره شرعا مجازه

چرا نشه حالا گیر دادی بگی زنه یه ریگی به کفششه هرزه یکی دیگس

چون من شوهرم تا سر کوچه می‌ره میفهمم طرف سال ها زن دیگه داشته باشه و ندونی 😂بعدام قبل خواندن صیغه عقد استعلام میگیرن که طرف مجرد یا متاهل از ثبت احوال من پسر خالم جدا شده بود اما ثبت نشده بود چون ابروشون نره خوندن عقد رو جلو مهمون ها اما زده تو عقد نامه زن دوم الان مگه عهد بوق که گول بخورن