2777
2789

پیش یه دکتر نوبت گرفتم بره ویزیت . ولی اون روز نرفتم . بعد از یه مدت متوجه شدم بیمه تکمیلیم مشکل پیدا کرده تو سایت دیدم اون دکتر برام دعوت نامه تا سقف پوشش بیمه زده . مدملیمو اون روز نوبت گرفتنی پرسیده بود . رفتم مطبش گفتم دعوت نامه رو ببند گفت نه باید ویزیت بدی چون نیومدی . منم ندادم گفتم مگه هر کی نوبت بگیره نیاد باید ویزیت بده . اونم گفت اره من قانونمه . بعد گفت من دعوت نامه رو نمیبندم تا ویزیتو ندی . اینارو منشیش میگفت و دکتر بهش خط میداد . منم ب نظام پزشکی شکایت کردم‌. اونام پرونده تشکیل دادن امروز زنگ زدن گفتن پیگیری کنیم یا ببندیم پرونده رو گفتم نه ادامه بده

کاش دلها در چهره ها بود ...

بیمه تکمیلیمو همون روز زنگ زدم ب نماینده بیمه . خودش برام دعوت نامه رو بست و مشکلم همون روز حل شد . نماینذه بیمه اشناس . قضیه رو گفتم و دعوت نامه رو عدم تایید زد . چون دکتر هیچ مدرکی برای من نداشت ک درمانی پیشش رفته باشم نه ویزیت نه کدرهگیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عمده و قانونیش اینه یه مقداری از هزینه به عنوان جریمه وقتی که از دکتر گرفتی باید پرداخت شه 

ولی اینکه گفته کل پول و همچین اقدامی کرده بله مستلزم شکایته 

کل پول واسه چی ؟؟؟؟

ادم یوقت مشکل پیش میاد 

ببین عمده و قانونیش اینه یه مقداری از هزینه به عنوان جریمه وقتی که از دکتر گرفتی باید پرداخت شه ولی ...

اره . بعد این که گفتی میشه بیعانه . بیعانه فقط با توافق قبلی ممکنه نه با زور 

به نظرم حق با دکتره حتی اگر قانون ازش حمایت نکنه

قانون حمایت میکنه 

یه مبلغی باید به پزشک داده بشه 

ولی نه کل مبلغ معمولا اونجور که من خوندم 

و اقدام بیمشون غیرمجاز بوده چون سواستفاده از کدملی و اطلاعات شخصی بیمار محسوب میشه فک کنم

چقدر کولی هستی حق با پزشکه

گلم 

پزشک میتونست بگه جریمشو طلب کنه 

پزشک اومده اقدامی نادرست با سواستفاده از کمدملی و اطلاعات انجام داده 

جریمشو بگیره پزشک ولی سواستفاده اشتباهه

قانون حمایت میکنه یه مبلغی باید به پزشک داده بشه ولی نه کل مبلغ معمولا اونجور که من خوندم و اقدام بی ...

تو قانون نیس . فقط بیعانه س که با توافق قبلیه! بعد من بیمه تکمیلی نداشتم چ جوری میخواست منو بکشونه تو مطب؟