پیش یه دکتر نوبت گرفتم بره ویزیت . ولی اون روز نرفتم . بعد از یه مدت متوجه شدم بیمه تکمیلیم مشکل پیدا کرده تو سایت دیدم اون دکتر برام دعوت نامه تا سقف پوشش بیمه زده . مدملیمو اون روز نوبت گرفتنی پرسیده بود . رفتم مطبش گفتم دعوت نامه رو ببند گفت نه باید ویزیت بدی چون نیومدی . منم ندادم گفتم مگه هر کی نوبت بگیره نیاد باید ویزیت بده . اونم گفت اره من قانونمه . بعد گفت من دعوت نامه رو نمیبندم تا ویزیتو ندی . اینارو منشیش میگفت و دکتر بهش خط میداد . منم ب نظام پزشکی شکایت کردم. اونام پرونده تشکیل دادن امروز زنگ زدن گفتن پیگیری کنیم یا ببندیم پرونده رو گفتم نه ادامه بده
بیمه تکمیلیمو همون روز زنگ زدم ب نماینده بیمه . خودش برام دعوت نامه رو بست و مشکلم همون روز حل شد . نماینذه بیمه اشناس . قضیه رو گفتم و دعوت نامه رو عدم تایید زد . چون دکتر هیچ مدرکی برای من نداشت ک درمانی پیشش رفته باشم نه ویزیت نه کدرهگیری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.