ببین من اونموقع ها ک خوابگاهی بودم یه مدت بدون اینکه امتحان کنیم گفتیم غذا سلف بده تقسیم کردیم هر کی وسیله و خوراکی بیاره باهم غذا درست کنیم بعدش دیدم یه سری سو استفاده میکنن یه سریا زیاد خرج میکنن مثلا یکی سیب زمینی میاورد یکی گوشت!! اصلا انصاف نبود
یکی زیاد میخورد یکی کم . منکه دیدم یکی از هم اتاقیا سو استفاده میکنه کم کم رفتم کتابخونه یا دیر میکردم بعدا بهونه اوردم گفتم من چون ساعت ناهار شامم مشخص نیس از سلف بگیرم بهتره شما برا خودتون غذا درست کنین دیگه من نیستم. ولی حالا گاها میوه ای تنقلات رو آدم میاره پخش میکنه اما دیگه از خرجای زیاد خودمو کشیدم کنار و پولمو گذاشتم جیبم اتفاقا غذاهای سلف هم خیلی خوشمزه بود
بعد اینکه هرگز از خونواده ت و مسایل شخصیت تو خوابگاه نگو و همیشه نشون بده ک خونواده ی خوشبختی داری چون خیلیا بعدا همینو میزنن تو سرت و تو اتاق هم باهات بدرفتاری میکنن. خیلییی مراقب مدارکت باش و همیشه کمدتو قفل کن و کلید همراهت باشه چون دیدم هم اتاقیا بهم رحم ندارن شناسنامه طرفو برمیداره میندازه دور
خیلی مراقب وسایلت بخصوص گوشی و لپتاپت باش. تو اتاق هم در حدش کمک کن یا تمیز کاری کن نزار همیشه گردنت بیوفته و سواری بگیرن ازت
از حواشی و دعوای اتاق به دور باش و سعی کن با همه دوست باشی تا اخر ترم با ارامش اونجا بمونی
البته خوابگاه دانشگاه دولتی
خودگردان و خصوصی اطلاع ندارم اما بازم توصیه هام به دردت میخوره