2777
2789
خو چرا میرید پیش دندون پزشک مرد، برید پیش خانم راحتتتت من میرم پیش خانم بهمم میگه چه دختر خوشگلی به ...

من هر موقع پیش دکتر زن میرم خراب میکنن چراشو هم نمیدونم یکیشون دوتا دندون من که اندازه یک نقطه بینشون خراب شده بود با کامپوزیت پر کرده بود جوری که دوتا دندون چسبیده بود بهم و پشت دندونم خیلی برجسته بود همش زبونم گیر میکرد بهش بعدم دو روز بعد جدا شد ، دومی نمیدونم با چی دندونم رو پر کرده بود یک سال بعد افتاد موادش ، همون دندون ها رو رفتم پیش یه دکتر مرد درست کردم سه ساله آخ نگفته اصلا انگار دندون خودمه کلا انگار مردا حوصلشون بیشتره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا همشون همینجور شدن من چند تا دکتر رفتم اخیرن و همشونم خیلی هم تحویل گرفتن هم مهربون و خنده رو ...

آخه من قبلش یه جا دیگه رفته بودم دکتره اصلا جواب سلام هیچکس رو نمیداد دیگه این برام غیر طبیعی بود💀😂

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

من دندونپزشکی ک میرم ک خانم قد ۱۷۰ هیکلی هست از پسش برمیاد ، بعدم زور رو خیلیا دارن وقتی ی بخشی از ک ...

اسمشون خانم دکتر نوشین ریاضی هست شهر کرج گلشهر مطبشون هست . حتی مراجعه کننده خارجی غربی هم دیدم ک داشتن و بسیار تجربه شون بالاست.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

این افکار جنسیتی چیه داریشما ک اینطوری هستی برو پیش دکتر خانوم باوووومعلدمه بیکاریا

😐😐😐😐شما لابد لذت میبری کسی دست نیزنه به گردنت و گونه هاتو لمس کنه به بهانه پزشکی

من ارتودنسی داشتم‌دکترم همیشه بخاطر فرم لبها و اینا مثلا میگفت صاف وایسا بخند بعد لبامو با دستی ک دس ...

من اون لحظه حواسم نبود چون خیلی درد داشتم الان حس بد گرفتم

وای من یه بار می خواستم دندون بکشم ، دوتا از عقل هامو همزمان بی حس کرد ،دهنم باز بود 

تا گفتم اقای دکتر ... اقای دکتر 

گفت دختر کولیییییی دختر کولییییییی و زد زیر اواز 

دوتا را کشید 

حالا خوب بود اینطوری میکرد ؟

من تا عمر دارم پیش دندون پزشک خانم نمیرم یادم نمیره اولین دندون عقلمو ک میخواستم بکشم ی دندونپزشکی ت ...

دکتر خانم خوب هم هست همونطور ک دمتر بد اقا هم هست ، من ب همجنس خودم ایمان دارم و تخریبش نمیکنم این دکتری رو هم ک گفتم پست قبلترم معرفی کردم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

من اون لحظه حواسم نبود چون خیلی درد داشتم الان حس بد گرفتم

الانن حس بد نگیر موقعی باید ک نگرفتی بعد چند روز یادت اومده 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

من پزشک هستم پزشکان موظف هستند در مواقعی که بیمار تنش داره سعی در آروم کردنش کنه ازشون حمایت نمیکنم ...

من خودمم پرستارم می‌دونم چه طوریه اوضاع ولی این لحنش یه جوری بود🤕

من دندونپزشکی ک میرم ک خانم قد ۱۷۰ هیکلی هست از پسش برمیاد ، بعدم زور رو خیلیا دارن وقتی ی بخشی از ک ...

من یه بار خواهرم رفت دندون شیری شو پیش دندون پزشک زن بکشه نتونست😐