2777
2789

بچه ها چیکار کنم اخه متنفرم از این کوفتی 

کتاب ندارم جریان کتاب نداشتنم هم ب خاطر اینه قرار بود این زبان پیش دانشگاهی برام تطبیق بخوره چون قبلا پاس کردم ولی بعدش تطبیق نخورد 

منم ن سرکلاس رفتم درست ن کتاب گرفتم ن هیچی در طول سال خوندم چون مدیر گروه میگفت تطبیق میخوره این کتاب برات 🥲🥲 بعدش زدش زیرش گقتن نمیشه

حالا من شب امتحان ن کتاب دارم ن هیچی میفهمم ۲۰۰ ص این حدوداپ هست 

دوستام برام یکی خلاصه گرامر فرستاده جزوه داده ولی تمرین های کتاب و تست های کتاب نیست ب چ دردم میخوره اخه وقتی خود تست های کتاب ندارم و خیلی مهمن 

یکی دیگ عکس کلی جدول فرستاده نزدیک هزار تا کلمه میشه و ضرب المثل ک باید حفظ کرد و خیلی زیاده اینم توی این وقت کم هر چی میخونم نمیفهمم

۳ واحدم هست🥲🥲🥲 زودتر ه مبرام پی دی اف نفرستادن 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

چیکار کنم بنظرتون متنفرم از این زبان کتابم ندارن پی دی اف ها ناقصه و مهم تمرینات کتاب ک نفرستادن برام و دیگ روم نیمشه بگم بهشون این قدر  التماس کردم تا اینا رو دادن 

اینا خودشون کتاب داشتن تابستون خوندن یواش یواش من نداشتم و هر چی گشتم گیرم نیومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خوبه یه ذره جزوه داری و زبان پیشه

من زبان تخصصیه و دریغ از یه کلمه چیزی داشته باشم 

موندم چه گلی سرکنم😬

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
تو خوبه یه ذره جزوه داری و زبان پیشهمن زبان تخصصیه و دریغ از یه کلمه چیزی داشته باشم موندم چه گلی سر ...

میخوای چ گلی ب سر کنی ؟؟؟ بگو منم همینکار کنم از من سه واحده

تو خوبه یه ذره جزوه داری و زبان پیشهمن زبان تخصصیه و دریغ از یه کلمه چیزی داشته باشم موندم چه گلی سر ...

برم شانسی بزنم ؟؟

میخوای چ گلی ب سر کنی ؟؟؟ بگو منم همینکار کنم از من سه واحده

هنوز نمیدونم 

فعلا بقه رو دارم میخونم برای اونم تو وقت فرجه دانلود میکنم . امتحانای اینجوی رو از معلومات خودم میدم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
هنوز نمیدونم فعلا بقه رو دارم میخونم برای اونم تو وقت فرجه دانلود میکنم . امتحانای اینجوی رو از معلو ...

این امتحان من فرجه نداره هوف 

تا حالا شده شانسی بزنی قبول بشی

خیلی😅 اتفاقا اونا رو بهتر دادم

خب دوتا راه داری دیگه با همینا رو بخونی که حداقل پاس کنی یا نری سر جلسه که رو معدلت حداقل تاثیر نذار ...

ای بابا هوف اینا رو هم میخونم نمیفهمم خب