2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت دقیق نداره ام اس

خیلی چیزا میتونه باعثش بشه ولی علائمش اختلال تو بینایی مث تاری دبد اختلال گفتاری مشکلات تعادلی

اسپاسم و انقباض استرس افسردگی خستگی بیش از حد

مشکلات ادراری مشکلات تمرکز همش علائمشه

عاشقم❤️

علت دقیق نداره ام اسخیلی چیزا میتونه باعثش بشه ولی علائمش اختلال تو بینایی مث تاری دبد اختلال گفتاری ...

شما داری؟ تاری دید دقیقا چه جوریه؟ و گز گز مداومه؟ 

شما داری؟ تاری دید دقیقا چه جوریه؟ و گز گز مداومه؟

علایم اولی نمیدونم.  برای یکی یهو یکی چشمش کلا ندید. با کلی دارو دوا ایقد دکتر تا فهمیدن مشکلش چیه خیلی دارو گرفت تا چشمش خوب شد.    ی جووم دیگه وضع مالی خوبی نداشت دکتر دیر رفت اونم دکتر معمولی چون مشکلات دیگه داشت دیر تشخیص دادن ک کار از کار گذشت  فلج شد بنده خدا

علایم اولی نمیدونم. برای یکی یهو یکی چشمش کلا ندید. با کلی دارو دوا ایقد دکتر تا فهمیدن مشکلش چیه خ ...

تو مراحل اولیه قابل تشخیصه؟ من الان یه هفته ست علائم دارم گز گز دست و پا  یا صبر کنم بعدا برم

ماه قبل زدی تاپیک گاهی دیسک گردن گز گز دست داره برو ام ار ای شاید دیسک داری نترسون خودتو

نه عزیزم اشتباه میکنی من تا امروز یه بارم برای ام اس نزدم فقط امروز سه تا زدم برو بخون تاپیکامو

نه عزیزم اشتباه میکنی من تا امروز یه بارم برای ام اس نزدم فقط امروز سه تا زدم برو بخون تاپیکامو

پس اشتباه گرفتمت دوستم دستش گز گز میکرد ام اس داشت ولی همسایمون فکر کرد سرطان سینه یا ام اسه رفت تم ار ای معلوم شد دیسکه

تو مراحل اولیه قابل تشخیصه؟ من الان یه هفته ست علائم دارم گز گز دست و پا یا صبر کنم بعدا برم

گز گز. شاید مال چربی. باشه یا دیابت.  برو اول چکاب.     ام اس.  بیشتر بخاطر اعصابه.  زیاد عصبی میشه. ناراحتی داری؟؟ اعصابت اروم نی