2777
2789

نامزدم یه ماشین داره حدود یک میلیارد ششصد ماشین چینی هست

میخواد اونو تو پارکینگ بزاره و کمتر ازش استفاده کنه و بجاش یه مگان دسته دوم کار کرده بخره چون شغلش یه جوریه که اکثرا در حال رفتو امد بین شرقو غربه تهرانه و دوبارم موتور مالید به ماشینمون

میدونم مگان بخره ،همش ازین به بعد با مگان میاد دنبالم ولی من لاماری دوست دارم و دوست دارم اون ماشینو بفروشه ،پول مگانم بزاره روش لاماری بخره حالا که نگران بالا رفتنه کیلومتره ماشینه ،کیلکمترش که بالا رفت بفروشه یکی دیگه بخره 

من خیلی ماشین دوست دارم ،دوران نامزدیمونم احتمالا ۲سالی طول بکشه ،و امکان اینکه همش با مگان بیاد هست 

شما بودید همراهی میکردید یا نطرخودتونو یجوری به کرسی مینشوندید ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست که برام مهم باشه خیلی. ولی در کل حرف نامزدت خیلی منطقی تره. ایشون که الآن تونسته این دوتا ماشین رو داشته باشه ان‌شالله بعدا لاماری هم می‌گیره. این‌جوری ولی ضرره.

ببین اخه فقط دوست داشتن که مهم نیست.

به نظرم کاربردی تر انتخاب کنین

میگی رفت و آمد همسرت زیاده ، لاماری هم از ماشین های خوب و گرون چینیه، هم کارکردش میره بالا ، هم هی می مالن بهش.

مگان هم کلاس کاری پایینی نداره،  حالا اگر دوسش نداری بگو ۲۰۷ نو یا مزدا ۳ کارکرده اینطورا بگیره

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶