2777
2789
عنوان

کارش بد بود آیا❓

153 بازدید | 10 پست

این پسره که باهاش تو رابطم امروز یهویی لپمو گاز گرفت به نظرتون کارش زشت بود؟

نزدیکه دو ماهه باهمیم 

قصدمون هم ازدواجه و واقعا اخلاق و ویژگی های خوب زیاد داره دلم نمیخواد کات کنم😭

اینم بگم هیچ حرف زشت یا درخواست زشتی تاحالا نداشته 

حتی میگه اگه دوست داشتی ویس بده که من صداتو بشنوم نه اینکه بگه عکس قدی بده و عکس فلان بده و اینا

حالا چیکار کنم؟بهش بگم کارش زشت بود؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دوس نداشتم این کارتو

همونجا بهش گفتم تا برسیم مقصد صدبار عذرخواهی کرد 

بازم‌بگم؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

بخاطر بقیه خط قرمز هاتو نادیده نگیر ی جوری بهش بفهمون که از این. کارش ناراحت شدی چون اگه این کار رو انجام ندی زمینه رو فراهم کردی برای بقیه موضوع ها همیشه روی خط قرمز هات بمون 

بخاطر بقیه خط قرمز هاتو نادیده نگیر ی جوری بهش بفهمون که از این. کارش ناراحت شدی چون اگه این کار رو ...

چجوری بفهمونم؟

بهش گفتم کارت بد بود چندبار عذرخواهی کرد

بله زشت بود کارش

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣