2777
2789
عنوان

سرد مزاجی مردها

584 بازدید | 45 پست

بچه ها من تو یه تاپیکی دیدم خانومه از سردی شوهرش گله میکرد . گفته بود یک ساله رابطه نداشتن . میدونستین مردها اگه یه هفته رابطه نداشته باشن کمردرد میشن . و تو خواب جنب میشن . اگه طرف یه ماه دیگه نهایت دو ماه رابطه نداره تو خواب هم جنب نشده . باید بگم زیر سرش بلند شده . البته گفتم باید تو خواب هم جنب نشه . اگه بشه یعنی با کسی نیس ولی نشه .....

کاش دلها در چهره ها بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نتونستم ب اون خانوم بگم شوهرش داره جای دیگه خودشو تامین میکنه ‌ گفتم اگه کسی نمیدونه بدونه اینارو . حتی مرد سرد هم اگه رابطه نداشته باشه بعد یه هفته کمردرد و تو خواب جنب میشه 

یه هفته رو از کجات درآوردی؟ 😐جنب زمان داره مگهخروس هم کمرش و مخزنش یه هفته ای پروخالی نمیشه 😐

نوشتم که نهایت دو ماه . دیگه ظرفیت  طرفو مثل پیرمرد هم فرض کردم میگم دو ماه