2777
2789

سلام دوستان الان ارایشگاه رفته بودم صورتمو اصلاح کنم ما تو تهرانیم، قبلا پیش این ارایشگره هم رفته بودم، حین اینکه اصلاح مبکرد گبت بعضی خانما دوماه یه بار میان اصلاح انتظار دارن که صورتشون خیلی تمیز شه منم که وقت ندارم چهار بار صورت اونارو بند بندازم🙁💔میگفت هفته ای یه بار چرا نمیان. حالا من اخرین بار دو هفته پیش اصلاح کرده بودما. بهم برخورد فکر نکنم دیگه برم پیشش🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه صورت چقدر مو داره که هفته ای یک بار اصلاح بشه 

ایشون دنبال پول درآوردن هست 

اگر ۳۰۰تومن هزینه بگیره میشه ماهی یک و دویست به نفعشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نه بابا غلط کرد دیگه پیشش نرو اینم یکی از روش های کثیفه جذبه مشتریه

نه دیگه نمیرم اخرش گفتم من مشتری همیشگیتم نود حساب کن. صد کشید بعد گفتم چرا صد گفت تو دوماه یه بار میای🙁

مگه صورت چقدر مو داره که هفته ای یک بار اصلاح بشه ایشون دنبال پول درآوردن هست اگر ۳۰۰تومن هزینه بگیر ...

اخه میدونی یه مدت با تیغ اصلاح ابرو میزدم تیره شده پوستم انگار