2777
2789
عنوان

بچه ها الان آرایشگاه بودم بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 35 پست
اخه من پشت لبم زود سبز میشه نمیدونم چرا

بهت یه روشی میدم بزن کلا دیگه در نمان ببین زردچوپه روو با شیر بزار رو گاز تا بجوشه قشنگ خمیری شه توش یه کمم ارد بریز توش اینو بزن ببه پشت لبت کم کم نازک میشن تا چند وقت دیگه  هم در نمیان ۲۰ دقیقه باید رو مو های پشت لبت بمونه اگه هم زرد شدی با ابلیمو پاکش کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهت یه روشی میدم بزن کلا دیگه در نمان ببین زردچوپه روو با شیر بزار رو گاز تا بجوشه قشنگ خمیری شه توش ...

وای دمت گرم، امشب امتحان میکنم فقط میشه خواهشا اندازه هایدقیقشو بگی چقدر بجوشه

من همیشه خودم اصلاح میکنم صورتم رو خیلی باحوصله و دقت ارایشگرا اصلا تمیزنمیکنن وقتی برمیگردی تا موها رو ردیف ردیف ول کردن مونده توصورت

به آدم دوزاری ، اگرپنج زاربها بدی، باید سه زار تاوان بدی 🌹 شب همیشه شب نمیمونه 

وای دمت گرم، امشب امتحان میکنم فقط میشه خواهشا اندازه هایدقیقشو بگی چقدر بجوشه

کم درست کن یه قاشق چایی خوری زردچوبه دوفاشق غذاخوری شیر یه قاشق چایی خوری هم ارد بزارش رو گاز تا خمیری شه وقتی زدیش به صورتت روش یه تیکه پلاستیک بکش بهش میگن روش هندی برای از بین بردن مو زائد برای بدنم استفاده میکنن چند وقت مرتب بزنی دیگه در نمی ان

کم درست کن یه قاشق چایی خوری زردچوبه دوفاشق غذاخوری شیر یه قاشق چایی خوری هم ارد بزارش رو گاز تا خمی ...

دمت گرم عشقم😻فقط اینکه چجور آردی باشه؟ ذرت؟ خودت امتحان کردی نتیجه دیدی؟ 

اره. حالا من ابرو هم اصلاح نمیکنما اونو خودم بر میدارم. دو عفته پیشم، پیش خردش اصلاح کرده بودم

وای عجب پر روعیه به امام زمان جات بودم داد و هوار راه مینداختم میگفتم عشقم میکشه دیر برم ارایشگاه تو رو سننه