2777
2789
عنوان

لعنت به روزی که من گواهینامه گرفتم

274 بازدید | 17 پست

خانما من ۲سال پیش گواهیناممو گرفتم 

بابام گفت آزمون شهری اگه بار اول قبول شی برات قربونی میکشم 

قربونی کشت به فامیلا دادیم 

هرجا میشینیم پزمو میده بابام

اونوقت ننه بابام دوتاشون تا حرف ماشین میشه میشینن میگن نه ما ماشین دست نازنین( من ) نمیدیم 

بابام یه ۲۰۶ مدل ۸۹داره ، چندین بار ازش خواهش میکنم لازم داشتم نداد بهم ، میگه این ماشینه رو تا الان تمیز نگه داشتم بخوره دیگه باید بندازم بره ، حالا ۲هفته قبل خودش تصادف کرده بود زده بود گلگیرشو داغون کرده بوده 

یه بار خالم و مادربزرگم اومدن خونمون ، میخواستن برن ، بایام خسته بود میخواست برسونتشون، اونا دیدن بابام خستن، خالم که دشمن خونیمه بهم گفت خب نازنین تو مارو برسون ، بعد من به بابام گفتم بابا بزار من برسونمشون ، بعد برگشت به خالم گفت نهههههه این ماشنیه بخوره یه جا دیگه بدرد نمیخوره ، خالم خندید بهم 

یا مثلا با دوستای مادرم رفته بودیم بیرون ، اونا به من گفتن ماشین باباتو بردار بیار ، مامانم از این ور گفت ، نههههه این باباش ماشین دستش نمیده 

اون اوایل که گواهینامه گرفته بودم، میزاشت پیش خودش رانندگی کنم ، ولی تنهایی بهم نمیده 

منم دیگه نگفتم 

خداشاهده میرم دانشگاه کل دوستای بومیم ماشنی دارن غیر من ، کل همسنای من یا ماشین برا خودشون دارن یا حداقل باباشون ماشین میده دستشون 

اونوقت بابام هرجا میشینه پز میده میگه دخترم بار اول آزمون تو شهری قبول شده 

از این ور ابرومو میبره 😑😐

لعنت به روز و ساعتی که من گواهینامه گرفتم 

توف به این دنیا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برات ماشین جدا نمیخرن؟

بابام ۳ساله داره میگه اینو میفروشم یه پراید برا خودم یه پی کی براتو میخرم 

از طرف دیگه میگه این ماشینرو تا لحطه مرگم ازش استفاده میکتم 

که دست منم نمیده

منم دو سال پیش رفتم سراغ گواهینامه کاش نمرفتم شنبه آزمون شهری دارم همسرم اصلا ماشین بهم نمیده میگه ماشین صفره حیفه، خیلی ناراحتم از دستش حتی باهام تمرین نمیکنه. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

منی که سالها گواهینامه دارم و کلا رانندگی هم یادم رفته میگم ،قبل گواهینامه دنبال این باشین پول پس انداز کنین ماشین بخرین ،با ماشین یکی راننده نمیشین

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

درکت میکنم

برای منم همینطور بود اوایل پیشم میشستن بعدش دیگه با اکراه و زوری شد. اخه من فوبیای تصادف دارم واسه همون 

یکم از رانندگی میترسم. 

دیگه دیدم اینجوریه لجم گرفت ماشین نخواستم بهشونم گفتم دیگه کاری به رانندگی من نداشته باشین خودم ماشین میخرم واسه خودم منت نمیکشم

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

منم دو سال پیش رفتم سراغ گواهینامه کاش نمرفتم شنبه آزمون شهری دارم همسرم اصلا ماشین بهم نمیده میگه م ...

فقط تمرین از آموزشگاه بگیر با شوهرت بشینی استرست بیشتر میشه اعصابتو بیشتر بهم میریزه

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺
اخه خودم ۱۰سال طول میکشه ماشین بخرم اونموقع شوق و ذوق جوونیم رقته فایده نداره

اولش یه ماشین کارکرده بخر و حسابی تمرین کن و چندین مرتبه باباتم ببر که ببینه و نگرانیش برطرف بشه 

بعد ان شاءالله بابات با خیال راحت برات میخره یا خودت میخری