2777
2789
عنوان

ننه بابام ابرومو همه جا بردن

674 بازدید | 46 پست

خانما من ۲سال پیش گواهیناممو گرفتم 

بابام گفت آزمون شهری اگه بار اول قبول شی برات قربونی میکشم 

قربونی کشت به فامیلا دادیم 

هرجا میشینیم پزمو میده 

اونوقت ننه بابام دوتاشون تا حرف ماشین میشه میشینن میگن نه ما ماشین دست نازنین( من ) نمیدیم 

بابام یه ۲۰۶ مدل ۸۹داره ، چندین بار ازش خواهش میکنم لازم داشتم نداد بهم ، میگه این ماشینه رو تا الان تمیز نگه داشتم بخوره دیگه باید بندازم بره ، حالا ۲هفته قبل خودش تصادف کرده بود زده بود گلگیرشو داغون کرده بوده 

یه بار خالم و مادربزرگم اومدن خونمون ، میخواستن برن ، بایام خسته بود میخواست برسونتشون، اونا دیدن بابام خستن، خالم که دشمن خونیمه بهم گفت خب نازنین تو مارو برسون ، بعد من به بابام گفتم بابا بزار من برسونمشون ، بعد برگشت به خالم گفت نهههههه این ماشنیه بخوره یه جا دیگه بدرد نمیخوره ، خالم خندید بهم 

یا مثلا با دوستای مادرم رفته بودیم بیرون ، اونا به من گفتن ماشین باباتو بردار بیار ، مامانم از این ور گفت ، نههههه این باباش ماشین دستش نمیده 

اون اوایل که گواهینامه گرفته بودم، میزاشت پیش خودش رانندگی کنم ، ولی تنهایی بهم نمیده 

منم دیگه نگفتم 

خداشاهده میرم دانشگاه کل دوستای بومیم ماشنی دارن غیر من ، کل همسنای من یا ماشین برا خودشون دارن یا حداقل باباشون ماشین میده دستشون 

اونوقت بابام هرجا میشینه پز میده میگه دخترم بار اول آزمون تو شهری قبول شده 

از این ور ابرومو میبره 😑😐

توف به این دنیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه قرار بر این نبود قبول شی بهت بدنش؟

بابام۳ساله داره میگه  این ماشینرو میفروشم یه پی کی برات میخرم ، هیچ خبری نیست 

از یه طرف دلش نمیاد از ماشینش دل بکنه

این که ماشین نمیدن دستت با اینکه گواهینامه داری حق داری ناراحت بشی اما برات مهم نباشه خودت یک روزی میخری ، اما اینکه خودت رو با دیگران مقایسه میکنی این بده 

آقا هستم 

این که ماشین نمیدن دستت با اینکه گواهینامه داری حق داری ناراحت بشی اما برات مهم نباشه خودت یک روزی م ...

اخه دیگه کی ، جوونی بگذره دیگه فایده ندارع

انقد با اتوبوس و پیاده رفتم دانشگاه فلج شدم 

وای چه پدرومادر خوبی داری واسه قبولی گواهینامه برات قربونی کشتن سخت نگیر یه مدت باید بشینی عزیزم با ...

زیاد نشستم تا یه سال اول پیش خود بایام رانندگی کردم 

خودش بهم میگه دست فرمونت خوبه 

ولی ماشین دستم نمیده 

اخه دیگه کی ، جوونی بگذره دیگه فایده ندارعانقد با اتوبوس و پیاده رفتم دانشگاه فلج شدم

خیلی ها مثل تو هستن فلج هم نشدن ، بابات نه اینکه دلش برای ماشین بسوزه من میدونم اون استرس تو رو داره میترسه بلایی سرت بیاد ، بیشتر نگران تو هست تا ماشین ، ماشین رو بهونه میکنه ، به نظر بابات یه خورده استرسی هست

آقا هستم 

طبیعیه  هیچکس ب کسی  ک تازه گواهی نامه گرفته اعتماد نمیکنه ان شاءالله یا خودت میخری یا شوهرت برات میخره.الکی هم نیست باید چند بار تصادف کنی تا حرفه ایی بشی.من خودم چند ساله رانندگی میکنم.ولیراز اینکه ماشین کسی رو بگیرم میترسم 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️