2777
2789
عنوان

خب فک کنم رید م

161 بازدید | 18 پست

دیروز گفتم به اون دختره که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد با پیج فیک پیام دادم و کلی فحش نوشتم.

امروز ظاهرا دیده و نه تنها اون پیج فیک بلکه پیج خودمم بلاک کرده😂

خب فهمیده منم خیلیا گفتن ممکنه شکایت کنه ولی گوه خورده 

شوهرم بلاکش کرده بود ۶ ماه پیش

ولی از ذهن من نمیره میخوام یه جورایی انتقام بگیرم

از شوهرم که دارم پول بالا میکشم دختره رو چجوری بچزونم 

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

پیجتو نفهمیده

وقتی پیج فیکو بلاک کنه و بزنه همه پیجها بلاک شدن پیج اصلی‌ام بلاک میشه و می‌فهمه 

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اینستا گزینه ای هست که اگه بزنیش همه پیج هایی که یه نفر ساخته بلاک میشه 

دیگه هر پیجی بزنی بلاکی احتمالا 

بعد هم اینکارها چیه اخه تخلیه نمیشی که هیچ بدتر عصبانی هم میشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

پیجتو نفهمیدهوقتی پیج فیکو بلاک کنه و بزنه همه پیجها بلاک شدن پیج اصلی‌ام بلاک میشه و می‌فهمه

عه جدی

خب الان یعنی پیج اصلی مو بلاک نکرده؟

چون با پیج اصلیم که آیدی شو سرچ میکنم بالا نمیاد

اگه متاهله شماره شوهرشو پیدا کن همه چیزو بهش بگو اگه مجرده پدری برادری یا دوست پسر اگه داره بهشون بگ ...

متاهل که نیس

پدر برادرشو چجوری پیدا کنم آخه

عه جدیخب الان یعنی پیج اصلی مو بلاک نکرده؟چون با پیج اصلیم که آیدی شو سرچ میکنم بالا نمیاد

چرا بلاک کرده

اگه پیج فیکتو با همون ایمیل و شماره پیج اصلیت بزنی یه گزینه هست وقتی می نه پیج فیکتو بلاک کنه میزنم تمام اکانت ها بلاک شن و وقتی می‌ره چک کنه ممکنه پیجتو ببینه و بفهمه اینم پیج اصلیته تو بلاک ها

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

تو اینستا گزینه ای هست که اگه بزنیش همه پیج هایی که یه نفر ساخته بلاک میشه دیگه هر پیجی بزنی بلاکی ا ...

نه خدایی یه کم خنک شدم قطعا دختره ترسیده چون در ظاهر شخص موجه و با آبروییه کسی نمیدونه ج نده است.

گفتم آبروتو میبرم فلان

چرا بلاک کردهاگه پیج فیکتو با همون ایمیل و شماره پیج اصلیت بزنی یه گزینه هست وقتی می نه پیج فیکتو بل ...

آره فکر کنم با به ایمیل زدم

نه خدایی یه کم خنک شدم قطعا دختره ترسیده چون در ظاهر شخص موجه و با آبروییه کسی نمیدونه ج نده است.گفت ...

خب هرکی باشه میترسه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

پس میفهمه

مهم نیست اتفاقا بفهمه بهتر دیگه هوس نمیکنه بیاد سمت شوهرم

چون بعد ۳ ماه برداشت زنگ زد به شوهرم اینم بلاکش کرده بود هی میومد تماس از دست رفته 

شوهرم شماره شو فراموش کرده بود زنگ زد دید اینه فوش داد قطع کرد.

بدونه منم و جدی ام دیگه فیلش یاد هندستون نمی‌کنه