2777
2789
عنوان

مسافرت مجازی و به دلمون

105 بازدید | 13 پست

ما ۱۰ ساله داریم برنامه ریزی میکنیم بریم ترکیه امسال گذرنامه گرفتیم گه سواری بریم ترکیه بعد من با بابام بحثم شد گقت ترکیه نمیبرمتون بهانه داشت که کلا نبرتمونگفت نمی‌برم بعد با دوستاش حرف زد میگفت آره میام ترکیه با خانواده امروز بهش گفتم میریم یا ن گفت ن نمیبرمتون واقعا کلافه شدیم ۱۰ ساله قول داره ۵ ساله قول داره مارو ببره شمال امسال میخواستین با یکی از فامیلامون بریم شمال جنگ شد بعد پسرعموی بابام زنگ زده امروز ببا بریم شمال بابام گفته نمیدونم بعد میگه چند ساله اینا برنامه ریزی میکنن برن شمال ولی نمیرن واقعا کلافه شدیم ۹ ماه مدرسرو آرزو می‌کردم بشه تابستون بریم ترکیه ۳ ماه تابستونو همینجوری داشتم آرزوی مسافرت می‌کردم دیدم رسیدیم به شهریور😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عنوانت فکر کردم تازه باب شده بجای حضوری مجازی بریم سفر🤣

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بریم هم میریم وان استانبول کجا بود

وان نفری چند میشه

من پروازا رو چک میکردم الان رفت استانبول بلیط ۶ تومنی هم هست برگشت حتی یه تومنی هم داشت

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

وان نفری چند میشهمن پروازا رو چک میکردم الان رفت استانبول بلیط ۶ تومنی هم هست برگشت حتی یه تومنی هم ...

والا نمیدونم ما با ماشین خودمون از ارومیه میریم وان تو مرز سرو البته اگه بریم 😂

الان پروازا داخل کشورو به خارج لغو کردن ما سمت غرب کشوریم کلیه پرواز ها لغو شدنفعلا هیچ هواپیمایی نم ...

بله می‌دونم . خودمون برنامه سفر داشتیم دیدم با این وضع عاقلانه نیست. آدم یهو گیر می‌کنه توی کشور غریب ولی ترکیه اصولاً همیشه پروازش هست و کمتر لغو میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی