2777
2789

خانمها دخترم 3سال ونیمشه همش گریه میکنه بخصوص شبها که ده باز بیدار میشه وگریه میکنه جدیدا هم باباش به مکافات میره سرکار ازبس گریه میکنه به عوق زدن می افته همش هم بهم میگه زشت زشت برو از این خونه میدونم بچست نمیفهمه اما واقعا دلم میشکنه چیکار کنم آنقدر گریه نکنه 

😐🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو پیشه مشاور کودک حرفه ایی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

جاها رو که میخوام بندازم با گریه و زاری میگه جمع کن یعنی ما 3سال ونیمه هیچ شبی بدون گریه این بچه نخوابیدی صبح ها هم بلند میشه می‌بینه باباش نیست همچین با داد وگریه بیدار میشه کل روز استرس دارم یهو همین جیغ میزنه

مینور که خوب نمیشه دارو بهش میدم

الهی 🥺😔 

انشاالله که خدا کمکت کنه و دخترتم روز به روز بهترشه ....از من میشنوی امروز دوشنبه اول ماهه ، خوراک چله برداشتنه به نیت بچت یه چله بردار تا اروم بشه ....اگه اشتباه نکنم مزمل و حشر برای اخلاقه ....میتونی هم تو گوگل بزنی میاره ....

بابت بی قراریش

حتما یه متخصص اطفال چکابش کنه

کم خونی ک گفتید و....

دارو مناسب تر مصرف کنه

رژیم غذاییش رو اصلاح کنی

🔴 سن ۳ تا ۵ عادیه ک بچه با هم جنس خودش لج بشه

یعنی دختر با مادر ، و پسر با پدر

باهاش باید وقت بگذرونی

کارای خانومانه کنی

با هم بشینید لاک بزنید

مو ببافید

شونه کنی

لوازم ارایش مثل بالم لب فقط با کرم ابرسان اینا

بذاری جلو 

اینطوری دو تایی وقت بگذرونید

تا از لجبازی با شما در بیاد

🔴🔴🔴🔴 بخش علمیش رو هم میخواید بدونید

عقده اُدیپ رو سرچ کنید

مطالعه کنید

بفهمید علتش لجبازی نیست 

بخش روانی و رشد کودکه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پسر منم اینجور بود بابتش میرفت سرکار خون گریه میکرد الان ۵سالش شده باباش بعد دوهفته دیده کلا سرد بود نسبت بهش از بس باباش میره ماموریت این بچه کمبود گرفته

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....