2777
2789

برای دلسوزی عنوان ننوشتم

خیلی خستم و ناامید و تنها و شکست خورده 

تَرد شده و اضافی و حوصله سر بر

کاش بدنیا نمیومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که چی بشه؟مگه چیزی عوض میشه؟البته امروزم‌کارمو ازدست دادم پولی ندارمدوماه قلبم همه پس اندازمو ازم کل ...

شاید باورت نشه منم همینجوریم 

با این تفاوت که حتی اگه کسیم باشه 

که بخواد گوش بده من حوصله تعریف کردن ندارم 

حوصله گریه هم ندارم 

حوصله هیچی ندارم واقعا...... 

دلم نمیخواد بمیرم ولی میدونم یه روز خودم خودمو 

مجبور به مردن میکنم چون اینجوری بهتره 

تجربه ثابت کرده هرچی بیشتر پیش میرم گندای بزرگتری 

هم میزنم و جبران ناپذیر تر.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
که چی بشه؟مگه چیزی عوض میشه؟البته امروزم‌کارمو ازدست دادم پولی ندارمدوماه قلبم همه پس اندازمو ازم کل ...

عزیزم من بهت راه حل دادم 

یه مشاور بهتر میدونه چی بهتون بگه تا حالتون خوب بشه

بله پیش مشاوره بری عوض میشه

امیدوارم به زودی یه کار بهتر به دست بیاری

شاید باورت نشه منم همینجوریم با این تفاوت که حتی اگه کسیم باشه که بخواد گوش بده من حوصله تعریف کردن ...

من چندسال پیش به مرحله خودکشی رسیدم ولی‌نمیخوام خودکشی کنم که روحم سرگردان باشه حداقل

دارم تحمل میکنم و ادامه میدم

منم توان تعریف ندارم چون مغزم نمیتونه بادآوری کنه دوباره

عزیزم من بهت راه حل دادم یه مشاور بهتر میدونه چی بهتون بگه تا حالتون خوب بشهبله پیش مشاوره بری عوض م ...

حالشون خوب میشه ولی میدونید یه تراپیست الان چقدر پول میگیره؟ 

من میرم هفته ای 700 تومن میگیره