2777
2789
عنوان

دیشب تا ساعت سه با شوهرم گریه کردیم💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 52 پست
داستانتو خوندم راستش فکر نکنم دیگه شوهرت تکرار بکنه چون اگر هوس باز بود طلاقت میداد نکه خونه به نامت ...

چقد ساده گرفتی فکنم بهت خیانت نشده اصلا 

بعدم وفاداری ساده ترین وظیفه هر انسانه یجور از خیانت دفاع کردی که متعجبم 

خدایاشکرت❤️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه عزیزم:)از همین میترسم همیشه

بنظر من ولی نه

خیانت چند نوعه 

یکی از سر هوس بازیه  و خانوم بازی میکنه اون ادم نمیشه هرچقدرم ببخشی ادم نمیشه 

یکی هست گول میخوره بالاخره جامعه خرابه ک متوجه اشتباهش بشه دیگه تکرار نمیکنه  بنظر من شوهر تو دومیه تا اولیچون پشیمون شده 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

داستانتو خوندم راستش فکر نکنم دیگه شوهرت تکرار بکنه چون اگر هوس باز بود طلاقت میداد نکه خونه به نامت ...

آره سعی میکنه من اعتماد کنم بهش ولی خب من دیگه اعتمادم از دست رفته

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدانکنه عزیزم:)از همین میترسم همیشه

کاش میتونستی جدا شی🥲

یعنی اصلااا شرایطش رو نداری؟

از لحاظ مالی میگی؟

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

چند سالته ؟حق داری هر واکنشی نشون بدی چون آدم دست خودش نیست همزمان با احساسات و اعتماد بنفس و روح و ...

22 سالمه 

در حد مسائل روزمره به زور باهاش حرف میزنم..

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد ساده گرفتی فکنم بهت خیانت نشده اصلا بعدم وفاداری ساده ترین وظیفه هر انسانه یجور از خیانت دفاع کر ...

شما خیلی سخت گرفتی 

اتفاقا من خواهرم سر خیانت جدا شد و من دیدم این داستانو از نزدیک  ولی ادم باید منطقی باشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

آره سعی میکنه من اعتماد کنم بهش ولی خب من دیگه اعتمادم از دست رفته

بنظر من نیاز داری با خودت خلوت کنی و با خودت کنار بیای .میدونم شرایط سختیه  ولی سعی بکن ک کنار بسای 

22 سالمه در حد مسائل روزمره به زور باهاش حرف میزنم..

اسی خیلی دوسش داشتی الان متنفر شدی ازش.....

اگه شرایط طلاق نداری....برو تراپی.....حالت بهتر میشه.....

الان عذابی که داری میکشی...خیلی زیاده.....چقدر ناراحت شدم سن ات هم کمه برای داشتن این حس

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
22 سالمه در حد مسائل روزمره به زور باهاش حرف میزنم..

عریزم کاملا درکت میکنم حق داری و میدونم این رفتارات از عمد نیست تو سرد شدی بهش 

اگه واقعا پشیمون باشه برات جبران میکنه تا همه چیو برگردونه ب حالت قبل ولی راحت نبخشش

تنها چیزی که ازت میخوام اینه برا حفظ روحیه خودت ورزش و رسیدگی بخودت رو شروع کن و هدف گذاری کن تا حالت اوکی تر شه و تاکید می‌کنم بازم ساده رد نشو و کاری کن تا آخر عمرش فکر خیانتم از سرش نگذره 

همسرت چند سالشه؟ حس میکنم ایشونم سنش کمه و از رو خامی اینکارو کرده

خدایاشکرت❤️✨

خوب از خیلی چیزا میشه فهمید اول از همه گوشی که پنهان کاری نکنه واینکه چه قدر وقت میزاره برای با شما بودن و خوشحال کردنت .ولی باور کن بعضی از زنها دست شیطون از پشت می‌بندن وحتی آدم سر به راه هم وارد بازیشون میشه،زمان می‌بره سعی کن بی دلیل این ناراحتی رو ادامه ندی.

شما خیلی سخت گرفتی اتفاقا من خواهرم سر خیانت جدا شد و من دیدم این داستانو از نزدیک ولی ادم باید منط ...

خیانت چیز ساده ای نیست آدمو تیکه پاره میکنه کل اعتماد بنفست له میشه حس ناکافی بودن همیشه باهاته 

اگه آدم درست بشوییه طلاق که نه ولي باید ی درس حسابی با بی محلی کردن بهش بده تا دوباره تا آخر عمرش فکر خیانت از خیالشم عبور نکنه 

اگه ساده ببخشه و رد بشه مطمئن باش دوباره تکرار میکنه و من حس میکنم همسر اسی کم سن و سال و خامه از رو بچگی اینکارو کرده  اگه اسی بلد باشه یه درس حسابی بهش بده درست میشه 

اما مردایی که ذاتا خرابن و حق ب جانبن لیاقتشون همون طلاقه

خدایاشکرت❤️✨
چت بود ولی چت +18

واقعاناراحت شدم عزیزم💔

ولی بازاگه میتونی دوباره بهش فرصت بده ازخودت دورش نکن،پسش نزن انشاءالله که خداخودش بهت آرامش وصبربده خیلی سخته ولی بعضی مرداازرونادونی ی کاریوانجام میدن انسان دیگه اگه میبینی کارشوتکرارنکرده بگذرازش بهش فرصت بده...میدونم خیلی سخته ولی اگه بخوای اینجوری زندگی کنی خیلی عذاب میکشی هم خودت هم شوهرت...همه ی خطاکارامثل هم نیستن  شایدشوهرشماهم قلبی ودلی پشیمونه

ودیگه خیانتشوتکرارنمیکنه خوش بین باش نفرتوازدلت بیرون کن کم کم

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

خیانت چیز ساده ای نیست آدمو تیکه پاره میکنه کل اعتماد بنفست له میشه حس ناکافی بودن همیشه باهاته اگه ...

منم همینو میگم 

اسی از زمستون تا الان این رفتار بد رو ادامه داده 

هر ادمی یک کاسه صبر داره یهویی دیدی کاسه صبر شوهرش لبریز شد 

تا جایی ک شوهرشو ادب کنه ادب کرده