2777
2789
عنوان

دیشب تا ساعت سه با شوهرم گریه کردیم💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 52 پست
ی غلطی کردم ؟انگار خیانت کم غلطیهشاید گارد بگیرن بعضیا روم ولی حتی اگه نمیتونی طلاق بگیر حالا حالا ه ...

ی سال و دو ماه گذشته اصلا بخوام مثل قبل بشم هم نمیتونم:)

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داستانتو خوندم راستش فکر نکنم دیگه شوهرت تکرار بکنه 

چون اگر هوس باز بود طلاقت میداد نکه خونه به نامت بزنه بد اخلاقیاتو تحمل کنه تا دوباره دلتو بدست بیاره 

انسانه دیگه گاهی اشتباه میکنه 

شاید خود شمام هزاران اشتباه کردی توی زندگیت 

سعی کن ببخشی و یک زندگی جدید رو شروع کنی 

دلتو از کینه و سیاهی پاک کن خدا هم کمکت میکنه 

بنظر من شوهرت ادم بدی نیست فقط شیطون گولش زدا

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نبخشیدیش دیگه....نمیتونی با خودت بجنگی....بهتره یکم از هم فاصله بگیرید

پارسال که خیانت کرد چند ماه ول کردم رفتم خونه بابام ولی بی فایده س

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالته ؟

حق داری هر واکنشی نشون بدی چون آدم دست خودش نیست همزمان با احساسات و اعتماد بنفس و روح و روانت بازی شده آدم وقتی بهش خیانت میشه دنیا رو سرش خراب میشه هزار تا فکر و حس ناکافی بودن تو سرش میچرخه 

بزار همینجوری زجر بکشه تا بخودش بیاد و برا جلب محبت و توجه ازت دست به هر کار بزنه جبران کنه 

تا میتونی بی محلی کن که حقشه

خدایاشکرت❤️✨

بنظرم با حرف اینایی ک میگن طلاق گوش نکن اونا نمیدونن تو در چه شرایطی هستی 

شوهرت کیه اصلا شناختی ندارن 

بنظر من به شوهرت بگو  اگر وضع مالیتون خوبه یک سر برو کربلا اونجا سنگاتو وا بکن و سعی کن دلتو از کینه پاک کنی وو بعد برگردی 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

چت بود ولی چت +18

یعنی س.س چت های رباتی ک انجام میدن؟ یا با یک خانوم مشخص؟

بمیرم برات🥲💔نمیخوام ته دلتو خالی کنما قشنگم ولی بنظرم کسی که یه بار خیانت کرده بازم میکنه🥲

خدانکنه عزیزم:)

از همین میترسم همیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیخام حالتو بدتر کنما ولی بنظر من کسی که خیانت کرده بازم میکنه

تازه دفعه دوم پر رو تر هم میشه.میگه بخاطر بی محلیات رفتم با طرف...خاک تو سرشون....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
اینکه باز پشیمونه خوبه شوهر من میگه خوب یه خطایی کردم انگار اشتباهی پفک خریده

این مثلا از سرکار میاد گوشیشو کلا می‌زاره روبروی من 

ولی خب می‌دونی اعتمادم از دست رفته:)

همش میگم خب از کجا معلوم از ی راه دیگه تکرار نکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=393005169]ی سال و دو ماه پیش خیانت کرد  میترسم دیگه هیچوقت درست نشه نه  نگران نباش توذهنت خراب شده حق میدم بهت ولی الان که برگشتی گذشته رو رها کن میدونم برات سخته ولی اینجوری خودتو عذاب میدی بنا را بزار براعتماد