2777
2789

من خودم چهرم خیلی خوبه اونقدر خوبه که بهش حسودیم نشه

بعضی وقتا به هیکلش حسودیم میشه چون کمرش باریک تره 

من استعدادی توی عکاسی ندارم

حالا دیدم امروز دوستم یه پست توی اینستا لایک کرده

نوشته بود وقتی کلی عکس خوب از رفیقت میگیری ولی اون عکس زشت ازت میگیره ینی بت حسودی میکنه😐😐😐

اخه من خودم استعداد عکاسی ندارم چرا دوستم همچین فکری میکنه؟؟؟؟

ینی اینقد نسبت به من عقده داره این بشر😐

سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید با تو نبوده. یا شاید دیده بی دلیل لایک کرده

ن عزیزم 

خودش قبول داشته پست رو

سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود

بنظرم تو به خودت گرفتی

ن عزیزم همیشه بم میگه من کلی عکس خوشکل ازت میگیرم چرا تو اینقد بد ازم عکس میگیری این حرف خودشه

ولی من واقعا این جمله رو قبول دارم

دوتا دوست داشتم اتقدرررر حسود بودن که عمدااا ازم عکس بد میگرفتن حتی از سر لج یکی از عکسام که خیلی خوب نبود واسه تولدم استوری کرده بودن همه تعجب بودن که چرا تو اون عکس انقدر بد افتادم

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی واقعا قیافم خییلی خوبه قد و هیکل هم که واقعا عالی

چشم نداشتن ببینن واقعا 

دیگه یه ساله باهاشون کات کردم

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

خب مگ دوستت فقط با تو دوستهشاید منظورش یکی دیگ بوده و یا اصن شاید برای فان لایک کرده بیخیال

اخه فقط این حرفو به من میزنه و دوستی بجز منم نداره ک ازش عکس بگیره

ولی من واقعا این جمله رو قبول دارمدوتا دوست داشتم اتقدرررر حسود بودن که عمدااا ازم عکس بد میگرفتن حت ...

خب من خودم استعداد عکاسی ندارم بخدا😐😂

خب من خودم استعداد عکاسی ندارم بخدا😐😂

ولی اونا اتقاقا خییلی هم خوب بلد بودن عکس بگیرن

من از جون و دل براشون مایه میذاشتم که عکسشون خوب بشه اونوقت خودشون

البته واقعا حس میکنم بخاطر رفاقت بهم نزدیک نشده بودن صددرصد بخاطر یه چیز دیگه بوده...

چون این دوتا از قبل باهم رفیق بودن

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

مگه تو حسودی که به خودت گرفتی

خب میگم خودش همیشه بم میگه تو ازم بد عکس میگیری ولی من خوب ازت عکس میگیرم

پس با کیه؟