2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

88 بازدید | 6 پست

من دختری ام که سطحم متوسط رو به بالاس ینی وضع مالیمون تقریبن خوبه خودمم خوشگلم خوش هیکلم خوش لباسم لیسانس دارم اخلاقم خوبه و…..

کلا هیچ نقص یا مشکلی توی من وجود نداره

یه خاستگار داشتم ک یزره سطحش از من پایینتر بود دیپلم داشت قیافش خوب ولی هیکلش بد بود وضع مالیش انچنان جالب نبود و صرفا یه شغل داشت درامدشم بیست تومن اینا هیچ چیز دیگه ای نداشت، اخلاقشم معمولی بود، یسری مشکلات روحی داشت، یزره خسیس بود(کم)، مشروب هم میخورد گاهی

بعد من چون خیلی ادم حساس و سختگیری ام و یزره هم فشار روحی روانی این مدت داشتم دوران اشنایی غر میزدم ایراداشو میگفتم و یزره حساس و بد خلق بودم تا سبک سنگین کنم بفهمم ادم مناسبیه یا نه، اره قبول دارم گاهی بداخلاقی میکردم یا عصبیش میکردم ولی اونقدری نبود ک لجبازی کنم، زود میبخشیدم و اشتی میکردم

تا اینکه این خاستگار یهو جوگیر شد همه چیو بهم زد و گف منو نمیخاد دلیلشم این بود ک میگف من خیلی بدبین و بداخلاقم، و اون دنبال ارامشه و من دارم ارامششو بهم میزنم😐

الان واقعا بنظرتون حق من بود ک اینجوری خار و خفیف بشم؟ مگه من چ مشکلی داشتم والا خودش پر از ایراد بود من با همش کنار اومدم و گفتم عب نداره ازدواج ینی کنار اومدن باهمدیگه

ولی اون سر چرت و پرت انقد راحت ایراد گزاشت رو من و رفت

اگ من مث خودش فکر میکردم ک با این همه ایراداش از همون روز اول باید کلا ردش میکردم ولی انقد باشعور هستم ک اینکارو نکردمو بهش فرصت دادم

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

سلام میشه یه کاری کنید حسابم واسه همیشه تعلیق بشه

تاپیک بزن نینی یارو صدا کن

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مغروری اسی 

یه ذره کمتر خودخواه و مغرور باش.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕