2777
2789
عنوان

آیا روانشناسی بخونم

110 بازدید | 23 پست

بخونم یانه؟

نظرم اینه اگه قسمت شد تونستم تا ارشد بخونم تو ارشد یا بالینی بردارم یا صنعتی سازمانی حالا بازم بستگی به بازار کار اون زمان داره

بعد ارشد برم دنبال کار یا مربی مهد بشم یا هم تو یه کلینیکی کار کنم و کنارش دکترا بخونم

چون رشته مورد علاقمه

ارزششو داره؟یا همچنان با وجود ارشد و دکترا ارزش نداره؟

صنعتی سازمانی چیه؟

گرایش ارشدش یکیش صنعتی سازمانی هست که تو سازمان های مختلف و تو مراکز استخدامی کار میکنن 

ینی افرادی هستن که صلاحیت افراد و می‌سنجند که آیا میتونند استخدام بشن یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا این گرایش و مثبت گرا توی ایران بازار کار نداره. من تحصیلی و. کودک و نوجوان و خانواده علاقه ...

منم کلی گفتم فعلا نمیدونم کودوم گرایش رو انتخاب می‌کنی منظورم اینه که اگه تو مقطع ارشد و دکترا باشه ارزش  داره یا نه بازم ارزش نداره

گلم پلن شما برای زندگیت چجوریه

خرج و مخارجت؟

عجله ایی نداری ک وارد بازار کار بشی؟

میتونی ارشدش رو ازاد بخونی؟

چون من از حرفتون دارم حس میکنم اصلا از ظرفیت ها خبر ندارید

خصوصا ک میگید کار میکنید کنارشم دکتری

بعد برای صنعتی سازمانی

شمارو کارخونه ها احتیاج دارن

برای مربی مهد

کودک نوجوان یا بالینی یا عمومی یا تربیتی میخوای

ک کودک بیشتر مربوطه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بنظر ارشد بالینی بهتره بخون البته اگه روحیشو داری 

واسه ی بازار کار این شانس بالاتری داره منظورم بالینی هست حالا شغلش رو وقتی ارشدتو گرفتی راجبش میتونی بیشتر فکر کنی و بگردی 

گلم پلن شما برای زندگیت چجوریهخرج و مخارجت؟عجله ایی نداری ک وارد بازار کار بشی؟میتونی ارشدش رو ازاد ...

من ک عجله ای ندارم ولی آزاد نمیتونم هزینه ش بدم مگر اینکه شوهر کنم.خانواده پدریم نمیدن 

من ک عجله ای ندارم ولی آزاد نمیتونم هزینه ش بدم مگر اینکه شوهر کنم.خانواده پدریم نمیدن

ارشدش رو باید ازاد بخونی 

مگر بشینی انگار برا پزشکی داری میخونی

اونطوری درس بخونی

رتبه دو رقمی چیزی بیاری بری

البته

گرایش تربیتی اینا

راحت تر میشه توی دولتی خوند

ظرفیتش بیشتره

دفترچه رو ببینید حتما🌸

پیام نور ام البته هست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بنظر ارشد بالینی بهتره بخون البته اگه روحیشو داری واسه ی بازار کار این شانس بالاتری داره منظورم بالی ...

فعلا نمیدونم انتخاب درستی دارم میکنم یانه 

ولی یه کمم از آینده میترسم نمیدونم

گلم پلن شما برای زندگیت چجوریهخرج و مخارجت؟عجله ایی نداری ک وارد بازار کار بشی؟میتونی ارشدش رو ازاد ...

فعلا پلن خاصی ندارم ولی پلن اصلیم کار و موفقیته میخوام موقعیت اجتماعی داشته باشم البته فعلا نظرم اینه 

عجله فعلا ندارم جون دنبال گرفتن مدرک یه حرفه ای هستم که میتونم با اون درآمد داشته باشم ولی از این طرف به روانشناسی هم علاقه دارم

از ظرفیت ها نه اطلاعی ندارم 

کلا راجب این رشته اطلاعات چندانی ندارم نمیدونم چه گرایش رو بردارم بهتره

آزاد فعلا شرایط مالیم نمیرسه 

ولی میخوام دولتی برم نمیدونم بازم 

چ روحیه ای میخواد ؟

ببینید بیشتر حکم رواندرمانگر داره در صرفا روان درمان گر اما با اختلالات روانی و درمان مشکلاتش و تشخیصشون سرو کار داره 

معمولا شغلای مربوط بهش راجب مشاوره (البته جاهایی هم هست که راحت باشه )و مدد کاری اجتماعی و از این قبیل شغل ها هست