2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین حالم بده لطفا

86 بازدید | 10 پست

یه بچه ده ماهه دارم دیگه بریدم خسته شدم دیگه کم آورد دست تنها نمیتونم بزرگش کنم بقران دیگه نمیتونم.مادرشوهرم طبقه بالاست گهگداری میدم بهش نگهش داره ولی اونم نمیتونه خیلی نگه داره مامانم هم هر چند روز یکبار میرم خونشون ولی باز فرداش خستم دیگه کشش ندارم بزرگش کنم شوهرمم که صبح تا شب سرکاره میاد هم عین برج زهرماره 

شماها چیکار میکردین بچه هاتون این سنی بود

بخدا خیلی اذیتم می‌کنه خسته شدم بچه ها کم آوردم چیکار کنم باهاش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت قوت بدهمن دخترم ۱۸ماهشه پیرشدم البته مامانم سنش بالاست ودور هم هست مادرشوهرمم نزدیکه ملکه خ ...

خسته شدم بخدا هیشکی درکم نمیکنه

شوهرم میاد از سرکار میگه چرا به خودت نمیرسی

من دخترم ۴ ماهشه منم خسته میشم میدم به کسی.ی نفر رو بیار خونه تون بهش پول بده پرستاری کنه از بچت خود ...

شوهرم راضی نیست دوست داره خودم بزرگش کنم

ببین بخدا به ته خط رسیدم 

شوهرم که از سرکار میاد میگه چرا به خودت نمیرسی

بخدا صبوری میکنم ولی خسته شدم.شوهرم میگه چرا به خودت نمی‌رسی از سرکار میام دیگه جونی برام میمونه؟

این چیزا. طبیعی هست یروز بود شوهرت بمونه خونه مرخصی بگیره بچه داری کنه تو کلا بیرون باش 

میشه لطفا برای حاجت روایی من دعاکنید م😔