2777
2789
عنوان

تجربه من از دعا و چله

654 بازدید | 64 پست

من یه زمانی خیلی دعا میکردم و چله های مختلف انجام می دادم مثل چله زیارت عاشورا، چله یاسین، چله حشر، چله سوره طه، چله ذکر یونسیه، ختم ۱۴ هزار صلوات چندین بار، ۴۰ شب نماز شب، دعای توسل، نماز جعفر طیار ، نماز توسل به حضرت زهرا، توسل به حضرت عباس، توسل به امام حسین و...(شاید بعضی هاش یادم نیاد از بس زیاد بوده)

ولی هیچ نتیجه ای نداشت! تاکید میکنم هیچ نتیجه ای نداشت! زندگی من روز به روز بدتر و بدتر شد! نه تنها به حاجتم نرسیدم بلکه سلامتیمو هم از دست دادم! روابط خانوادگیم هم که درب و داغون شد!

تهش به این نتیجه رسیدم که این دعا معاها همش الکیه و بی اثره!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش منم همینطور

فقط میدونی اون مدت هی امید داری ک شاید این سری بشه یکم طاقت میاری وگرنه هیچی نمیشه

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

آهان راستی یادم رفت بگم پیش دعا نویس هم رفتم

ولی بی اثر بود خلاصه خواستم بگم دلتون رو به این چیزا خوش نکنید اون چه که بخواد بشه میشه و اون چه که نخواد بشه نمیشه

من دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم هیچ چیز

حقیقت منم به چله برداشتن اعتقاد ندارم،دعا کردن یا نذر کردن اونم سبک خوبه اما چله برداشتن.....

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

منم همه این دعاها و چله هایی که گفتی به اضافه خیلی دعاهای دیگه رو انجام دادم ولی حاجت نگرفتم

میگم شاید یه حکمتی داشته و خدا چیزی میدونه که من نمیدونم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
راستش منم همینطورفقط میدونی اون مدت هی امید داری ک شاید این سری بشه یکم طاقت میاری وگرنه هیچی نمیشه

آره ولی من اینطوری بودم که بعد از یه مدت که نمیشد و امیدم ناامید میشد به شدت افسرده میشدم و از خدا عصبانی و خشمگین

الان نه دعا میکنم نه توقعی از خدا دارم

میدونم که کاری برام نمیکنه پس الکی دلمو خوش نمیکنم و التماس نمی کنم

منم همه این دعاها و چله هایی که گفتی به اضافه خیلی دعاهای دیگه رو انجام دادم ولی حاجت نگرفتممیگم شای ...

حکمت چی؟! اینا همش حرف الکیه

مثلا من از خدا ازدواج میخواستم و سلامتی

این که ازدواج نکردم چه حکمتی توشه؟! منم انسانم نیاز عاطفی دارم گاهی اوقات نیاز جنسی داشتم باید نیاز عاطفی و جنسیمو چه میکردم؟!

منم یه روز پیر میشم نیاز داشتم یه همسر و دو تا بچه داشته باشم که تنها نمونم ولی الان میدونم ته عمرم خونه سالمندانه!

ول کن حکمت و این حرفا رو...

اینا رو میگن که سر ما رو شیره بمالن ما هی دعا کنیم تهش که نشد بگن حکمتی توش بوده

صفحه اول و مقدمه مفاتیح الجنان رو خوندین؟ اونجا راجب دعا کردن و خواصش گفته

دعا کردن تو زندگی من هیچ خاصیتی نداشت تنها خاصیتش این بود که از دین و دعا گذر کنم!