2777
2789

وازلین برای پوست صورت خوبه یا نه

تو نی نی سایت میگفتن به مرور پوست صورتو تیره میکنه و سرطانزاست مواد نفتی داره

ولی قدیمیا فقط وازلین استفاده میکردن

برعکس نظرات مامانم میگه ما قبلنا وازلین میزدیم بعد یه مدت پوستمون سفید و صاف میشد

یکی دیگه هم میگفت هرشب وازلین میزنه پوستش صافه

یکبار برای همیشه بالاخره وازلین خوبه یانه؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حسم اینه سیاه میکنه‌شاید وازلین های قدیم خوب بوده

استفاده کردین؟

موقتی سیاه میکنه ؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

اگه پوستت چربه ن اصلا خوب نیست ... از مشتقات نفته بهید میدونم واسه هر پوستی خوب باشه حالا این همه محصول جرا میخوای ریسک وازلینو بخری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آدم حس میکنه کلشو کرده تو ظرف روغن نباتی

باید کم بزنی 

اگه پوستت چربه ن اصلا خوب نیست ... از مشتقات نفته بهید میدونم واسه هر پوستی خوب باشه حالا این همه مح ...

چون یک نفر خیلی تعریف می کرد میگفت پوستم صاف شده

چون یک نفر خیلی تعریف می کرد میگفت پوستم صاف شده

پوستتو انگولک نکن فقط اب و چند تا قطره لیمو ترش بخور سم زدایی بشه از داخل دیگه پوستت شفاف میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

وازلین فراورده نفتی هست و مناسب پوست، خصوصا پوست صورت، نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی