2777
2789
عنوان

بگین بالاخره وازلین برای پوست خوبه یا نه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 22 پست
پوستتو انگولک نکن فقط اب و چند تا قطره لیمو ترش بخور سم زدایی بشه از داخل دیگه پوستت شفاف میشه

من هیچ کرمی نمیزنم

بازهم هیجی نزنم؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
ابجی من میزنه پوستش هم خیلی خوبه

تیره نکرده؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وازلین خوب نیست چون از مشتقات نفته پس روغن بادام یا نارگیل و .‌‌‌‌..بهتره اما اگه خشکی بدن به حد زیادیه که فقط باید چرب کنی وگرنه اگزما ی شدید میگیری وازلین خوبه ...در ضمن وازلین به شدت چربه تو سوختگی ها و خیلی جاها استفاده میشه چون اصلا جذب نمیشه اما چربیش باعث میشه هوا و آب به محل زخم نخوره

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
وازلین خوب نیست چون از مشتقات نفته پس روغن بادام یا نارگیل و .‌‌‌‌..بهتره اما اگه خشکی بدن به حد زیا ...

دماغم چربه

بقیه صورتم خشکه

من کلا نه ضدآفتاب میزنم نه مرطوب کننده نه کرم پودر

اما پوستم خراب شده جای جوشام گود شدن

دماغم چربهبقیه صورتم خشکهمن کلا نه ضدآفتاب میزنم نه مرطوب کننده نه کرم پودراما پوستم خراب شده جای جو ...

به صورت اصلا نزن ...اگه تو سرمای شدید باشی خشکی شدید داشته باشی وازلین خوبه اما تو این گرما محصولات چرب اصلا خوب نیست جوش زیر پوستی میزنی 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

نه اصلااا نزنی هااا 

انقدر چربه اجازه نفس کشیدن حتی به پوستم نمیده 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم