2777
2789

عید دیدنی رفتیم خونه یکی از اشناها😂😂😂😂😂😂شورت شوهرشو روی لوستر دیواری آویزون کرده بود بر نداشتتتتتت حتی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندش دیدم مثلا جاریم با شورت کهنه بچش سفره پاک می‌کرد....

یا خواهر شوهرم شوهرش گوسفند کشته بود ماده بود هی خواهر شوهرم جا مت میگفت خای..ه هاش مال من ماهم خندیدیم شوهرش گفت یکی به این بفهمونه ماده هست ....

خونه دوستم بودم باباش خواب بود نفهمید من اونجام وقتی بیدار شد چندتا گوزید وقتی من و دید بلند بلند خندید و رفت سمت توالت بازم گوزید ایندفعه محکم تر 😐

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یه خانومه پیر اومده بود خونه مامان بزرگم جلو بابابزرگم وقتی براش چایی گذاشتیم رو شو می کرد به دیوار ...

قدیمیا معمولا اینجورین منم دیدم 

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀

دوستم میگه رفته بوده خونه یکی از دوستاش و اینا رفتن تواتاق، بعد میگه دوستش و خواهرش اینا با باباشون حرف عادی شونم باحالت دعوا بوده باباشون بهشون فحشای زشت میداده

وای دیوانه بوده اه اه دستت خجالت زده نشد؟

هنو بعد چند سال که یادم میاد از حرص دلم میخواد برم فوشش بدم دوست بیچارم از خجالت نمی‌تونست نگام کنه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️