2777
2789
عنوان

کی پایه هست یک هفته رژیم بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم هستم 

استارتر تورا خدا نگو بریم ایتا یا روبیکا😢

همینجا باشه

هر روز گزارش بدیم 

من تنهایی نمیتونم ،ارادشو ندارم ،بخدا دعات میکنم 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

متفورمین سرخود میخورین؟داروخانه آزاد میدن؟

خواهر منم باهمین متفورمین وزن کم کرد؟

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

متفورمین سرخود میخورین؟داروخانه آزاد میدن؟خواهر منم باهمین متفورمین وزن کم کرد؟

نه عزیز 

بخاطر تنبلی تخمدان رفتم دکتر و بهم متفورمین داده 

چون افت قند داره نمیشه سرخود مصرف کرد 

سلام منم هستم استارتر تورا خدا نگو بریم ایتا یا روبیکا😢همینجا باشههر روز گزارش بدیم من تنهایی نمیتو ...

هیچ کار خاصی قرار نیست بکنی 

از امروز همین الان هر چیزی که قند داره حذف کن کیک شکلات شیرینی نوشابه و ... 

به جاش خرما بخور میوه بخور شیره انگور خانگی مطمعن یا عسل مطمعن. 

و یه مقدار کمی حجم غذا رو کم کن 

بچه ها اینم بگم من پارسال که ۲۵ کیلو کم کردم 

موقعی بود که تو فروشگاه مواد غذایی کار میکردم یه هایپر بزرگ داخل اصفهان 

غرفه شیرینی داره 

کترینگ غذا داره و انواع اقسام خوراکی خوشمزه. 

حدود پنج شیش ماهی هرروز با دوستام یا کیک شکلاتی میخوردیم با شیرکاکائو یا از کترینگ غذا میگرفتیم یا بعد از کار ذرت و آیس پک میخوردیم باورتون میشه؟؟ ایس پک میخوردم و میگفتم خب دلمون یه چیز شور میخواد و یه لیوان بزرگ ذرت هم میخوردیم عصرانه سر کار هم کیک و شیرکاکائو و ..خورده بودیم 

و یه دفعه به خودم اومدم دیدم اوه اوه شدم ۹۸ کیلو.

نه عزیز بخاطر تنبلی تخمدان رفتم دکتر و بهم متفورمین داده چون افت قند داره نمیشه سرخود مصرف کرد

اره خواهرمم دکتر زنان بهش داده بود

آزاد میدن منم بخرم😅

هیچ کار خاصی قرار نیست بکنی از امروز همین الان هر چیزی که قند داره حذف کن کیک شکلات شیرینی نوشابه و ...

من این کارا رو میکنم ولی یهو انگیزمو از دست میدم اونم حجم غذا رو زیاد نمیکنم ولی ریزه خواری میکنم🤦🏻‍♀️

الان خیلی وقته قند و تنقلات سوپری رو حذف کردم ولی....

اسی جان علائم تنبلی تخمدان چیه؟

هیچ کار خاصی قرار نیست بکنی از امروز همین الان هر چیزی که قند داره حذف کن کیک شکلات شیرینی نوشابه و ...

همه اینارو می‌دونم فدات شم خودم باهمین کالری شماری ،از نود و هفت ونیم به هفتاد و پنج رسیده بودم ،که ولش کردم از عید پارسال الان دوباره ۸۷ شدم تو یک ونیم ساله بیشترش برگشته ،البته رعایت نکردما،براهمین برگشت

میگم اینجا دوستان گزارش بدن ،منم انگیزه بالا می‌ره🤗

بچه ها اینم بگم من پارسال که ۲۵ کیلو کم کردم موقعی بود که تو فروشگاه مواد غذایی کار میکردم یه هایپر ...

وای خدا جام خالی😅

آفرین بهت🤩👏👏

سلام منم هستم ولی گروه بزنیم خیلی بهتره که

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘